sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Solusi Husus>ngangkut

Slip tahan panutup lanté
Direkayasa khusus pikeun sektor transportasi
Résistansi tahan slip dina kondisi baseuh sareng garing

Diamankeun

● Konsentrasi padet partikel anti slip inlaid jero sapanjang lapisan anggo

● Palette warna caang, 100% didaur ulang

● Cocog pikeun sektor transportasi

● Permukaan bertulang pikeun tahan noda

● Gampang ngabersihan jeung miara


COLOR
kelir
  • 6101

  • 6102

  • 6103

  • 6104

  • 6105

  • 6106

  • 7201

  • 7202

  • 7203

  • 7204

  • 7205

  • 7206

video

ngundeur
INQUIRE
nyarankeun