sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Olahraga>Topflor Olahraga>Flex Sports

Lantai Olahraga
Olahraga Flex

Daptar aplikasi
baskét
voli
badminton
ténis méja
futsal
rohang keur olahraga
TEKNIK DATAS
nu ngeunaan jeung susunan Lantai Vinyl Olahraga
Jumlah ketebalan 4.5mm, 6mm, 8mm
Lebar gulungan 1.8 m
Panjang gulung 20 m
total beurat Tingali kana lembar data téknis
  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Lantai olahraga vinil
Kasalametan pamungkas sareng kinerja
Nyerep shock, nyaman sareng pikaresepeun

Flex Sports is the ideal choice for multi-sports and multi-purpose sports halls.With high cost performance, it is the best choice for you to invest in sports venues.

Overview-flex

kelir
  • hideung 6830

  • bulao 1003

  • bulao 2003

  • bulao 3003

  • bulao 6401

  • Héjo 1002

  • Héjo 2002

  • Héjo 3002

  • Héjo 4002

  • Héjo 4003

  • Gray 6303

  • Medium Blue 6450

  • Mint Héjo 6602

  • Jingjing 6901

  • beureum 1001

  • beureum 2001

  • beureum 3001

  • beureum 6180

  • Sky Blue  6403

  • 6205 Konéng

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *