sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Olahraga>Topflor Olahraga>Exterme Sports

Lantai Olahraga
Exterme Olahraga

Daptar aplikasi
baskét
voli
badminton
ténis méja
futsal
rohang keur olahraga
TEKNIK DATAS
nu ngeunaan jeung susunan Lantai Vinyl Olahraga
Jumlah ketebalan 4.5mm, 6mm, 8mm
Lebar gulungan 1.8 m
Panjang gulung 20 m
total beurat Tingali kana lembar data téknis


  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Lantai olahraga profesional
Cocog sareng ruang olahraga multi gim sareng gimnasium
Ngadukung busa kapadetan ganda ningkatkeun kanyamanan

Exterme Sports is the ideal affordable multisports vinyl solution for school use. The range is P2-compliant under the EN 14904. Multi-use provides good underfoot comfort for practice of basketball, volleyball, and many other sports. This range has a 2.0mm PU reinforced wearlayer and is treated with our Super PUR surface protection for extra durability and cost effective maintenance.

Overview-Extrem

kelir
kelir
WARNA KAYU
  • BIRU-8401

  • Coral-8146

  • Héjo-4001

  • Héjo-4002

  • Héjo-8512

  • Gray-8303

  • Horizon-8426

  • MINT Héjo-8602

  • ORANGE-8901

  • Beureum-8180

  • Langit Biru-8403

  • Teal-8431

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *