sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Olahraga>Topflor Olahraga>Elite Sports

Lantai Olahraga
Olahraga Élit

Daptar aplikasi
baskét
voli
badminton
ténis méja
futsal
rohang keur olahraga
TEKNIK DATAS
nu ngeunaan jeung susunan Lantai Vinyl Olahraga
Jumlah ketebalan 5mm, 7mm, 8mm, 9mm, 12mm
Lebar gulungan 1.8 m
Panjang gulung 20 m
total beurat Tingali kana lembar data téknis
  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Lantai olahraga jero rohangan
Kinerja tinggi pikeun fasilitas multi olahraga
Kanyamanan pamuter hébat sareng panangtayungan

Topflor sports flooring is a point elastic multi-purpose sports surface that has been designed to accomodate a wide range of sporting events. Elitesports is available in five thickness to satisfy varying degrees of shock absorption and performance requirements adapted to all levels of sports event.

Overview-Elite Sports

kelir
  • Kayu Alam 9331

    Kayu Alam 9331

  • Kayu Oak 9375

  • Kai kulawu 9708

  • Coklat Kayu 9068

  • Kai Bulao 9453

  • Mint Héjo 9602

    Mint Héjo 9602

  • beureum 9180

    beureum 9180

  • bulao 9401

  • Jingjing 9901

  • Langit Biru 9403

  • spring 9559

    spring 9559

  • Mutiara 9347

    Mutiara 9347

  • pink 9159

  • Gray 9303

  • Kulawu Poék 9873

  • emas 9211

  • Dark Orange 9038

  • Brown 9764

    Brown 9764

  • Ungu 9506

  • hideung 9830

    Balck 9830

  • Leutik 9431

  • Karang 9146

  • Light Green 9102

  • Underlayer

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *