sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Kontrol statik

Vinil homogén anti Statis
Generasi anyar lantai kontrol statik
Cocog sareng kamar operasi, kamar komputer, éléktronik ...

Anti Statis

● résistansi pakean anu saé sareng gampang dibersihkeun ku palapis khusus.

● Anti seuneu, sipat anti kimia.

● Ngukur seragam sareng perawatan warna.

● Dilarapkeun sacara lega pikeun e-shop, kamar bersih, kamar komputer sareng alat presisi anu sanés sareng kamar pikeun operasi peralatan.


COLOR
kelir
  • SC-001

  • SC-002

  • SC-003

  • SC-004

  • SC-005

  • SC-006

  • SC-007

  • SC-008

  • SD-001

  • SD-002

  • SD-003

  • SD-004

  • SD-005

  • SD-006

  • SD-007

  • SD-008

  • SD-009

  • SD-010

  • SD-011

  • SD-012

  • SD-013

  • SD-014

  • SD-015

  • SD-016

video

ngundeur
INQUIRE
nyarankeun