sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Jalan Gym>Spoflex

Lantai karét premium
Ngalawan beban beurat anu disababkeun ku paku atanapi lumpat skate
Lapisan permukaan non-porous mastikeun kabersihan

Spoflex

● Larutan anu saé dina lantai olahraga khusus pikeun skating sareng hoki és sareng daérah supleménna sapertos ruang locker anu nganggo lapisan dua kali nyayogikeun dampak nalika mastikeun daya tahan permanén ngalawan beban beurat anu disababkeun ku paku atanapi pelari skate

● Kalayan beban statik anu nangtung tina peralatan kabugaran beurat-henteu aya kesan anu luar biasa nalika relokasi sesekali peralatan sapertos kitu

● Lapisan permukaan non-porous mastikeun kabersihan sareng gampang dirawat

● Bakteriostatik sareng fungistatik ngalawan kesang sareng ciduh


COLOR
kelir
  • 6201

  • 6202

  • 6203

  • 6204

  • 6205

  • 6206

  • 6207

  • 6208

  • 6209

  • 6210

  • 6211

  • 6212

  • 6213

  • 6214

  • 6215

video

ngundeur
INQUIRE
nyarankeun