sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Solusi Husus>karet

Lantai olahraga karét
Nawiskeun kasalametan sareng kanyamanan anu tiada bandingna
Permukaan anu pangsaéna pikeun latihan latihan kakuatan

Spoflex

● Larutan anu saé dina lantai olahraga khusus pikeun skating sareng hoki és sareng daérah supleménna sapertos ruang locker anu nganggo lapisan dua kali nyayogikeun dampak nalika mastikeun daya tahan permanén ngalawan beban beurat anu disababkeun ku paku atanapi pelari skate

● Kalayan beban statis anu nangtung tina alat-alat kabugaran beurat-henteu aya kesan anu luar biasa nalika relokasi sesekali peralatan sapertos kitu

● Lapisan permukaan non-porous mastikeun kabersihan sareng gampang dirawat

● Bakteriostatik sareng fungistatik ngalawan kesang sareng ciduh


COLOR
kelir
  • 6201

  • 6202

  • 6203

  • 6204

  • 6205

  • 6206

  • 6207

  • 6208

  • 6209

  • 6210

  • 6211

  • 6212

  • 6213

  • 6214

  • 6215

video

ngundeur
INQUIRE
nyarankeun