sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Solusi Husus>karet

Panutup lanté karét
Serepan sora curuk tinggi
Cocog sareng daérah patalimarga anu luhur

alun-alun

● Tahan bahan kimia

● Henteu aya karusakan tina paparan waktos anu pondok kana pangleyur, asam sareng agen basa basa kulit , disinféktan sapertos iodin

● Ngandung produk tiasa dihapus kalayan gampang

● Bakteriostostatik sareng fungistatik sipat

● Diménsi stabil nalika dipasang, sahingga tiasa dipasang tanpa gabungan

● Sealing sanajan di daérah ageung


COLOR
kelir
  • 1521

  • 1522

  • 1523

  • 1524

  • 1525

  • 1526

  • 1527

  • 1528

  • 1529

  • 1530

  • 1531

  • 1532

  • 1533

  • 1534

  • 1535

  • 1536

video

ngundeur
INQUIRE
nyarankeun