sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Solusi Husus>karet

Lantai karét tahan banting
Durability sareng tahan slip
Nyerep sora sareng gampang dijagaan

Karét ECO

● Rresistan kana bahan kimia

● Henteu aya karusakan tina paparan jangka pondok kana pelarut, asam sareng agén basa

● Disinféktan kulit sapertos iodin

● Ngandung produk tiasa dihapus kalayan gampang

● Bakteriostostatik sareng fungistatik sipat

● Diménsi stabil nalika dipasang, sahingga tiasa dipasang tanpa gabungan

● Sealing sanajan di daérah ageung


COLOR
kelir
  • 2101

  • 2102

  • 2103

  • 2104

  • 2105

  • 2106

  • 2107

  • 2108

  • 2109

  • 2110

  • 2111

  • 2112

  • 2113

  • 2114

  • 2115

  • 2116

  • 2117

  • 2118

  • 2119

  • 2120

  • 2121

  • 2122

  • 2123

  • 2124

  • 2125

  • 2126

  • 2127

  • 2128

  • 2129

  • 2130

  • 2131

  • 2132

video

ngundeur
INQUIRE
nyarankeun