sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Naha lantai olahraga PVC laun-laun bakal ngagentos lantai olahraga kai padet

Tampilan:34 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-06-01 Asalna: Situs

Pamakéan lantai PVC pikeun muka tempat olahraga nunjukkeun trend anu ningkat, khususna di tempat persaingan propésional, universitas, tempat olahraga dasar sareng sakola tengah, sareng tempat latihan. Janten naha lantai olahraga PVC sacara bertahap ngagentos lantai olahraga kai padet tradisional?

 

Lantai olahraga kai solid kedah dianggap salaku lantai kai olahraga anu langkung tradisional, anu bénten sareng lantai olahraga komposit. Lantai olahraga kai padet ngarujuk kana lapangan olahraga tempat panélna didamel tina log.

 

Lantai olahraga PVC mangrupikeun jenis lantai olahraga anu dikembangkeun khusus pikeun tempat olahraga nganggo bahan polivinil klorida. Khususna, éta nganggo polivinil klorida sareng résin kopolérmerina salaku bahan baku utami, sareng nambihan pangeusi, palastik, penstabil, pewarna sareng bahan bantu sanésna. , Dina substrat sapertos lambaran kontinyu, éta dihasilkeun ku prosés palapis atanapi ku prosés calénder, ékstrusi atanapi ékstrusi. Umumna dilaminasi ku struktur multi-lapisan, umumna kalebet lapisan tahan maké (kalebet perlakuan UV), lapisan serat gelas, lapisan busa elastis, lapisan dasar, jsb.

 

Lantai olahraga PVC seueur dianggo, sareng sababaraha kompetisi internasional sapertos Olimpiade parantos nunjuk lantai olahraga PVC. Éta tiasa ditingali yén prospek pasar tina jenis olahraga PVC ieu sapertos lega pisan.

 

1. Babandingan biaya proyek: Biaya umum pikeun baskét profesional pikeun lantai kai padet sareng ngalatih lantai kai padet langkung ti 400 yuan per méter pasagi, sedengkeun biaya proyék lantai olahraga PVC tempat anu propésional sareng non-propésional ngan ukur 100-300 yuan per méter pasagi. antawis.

 

2. Babandingan kagancangan konstruksi: Sacara umum, pangwangunan lapangan kai solid lapangan baskét standar ngabutuhkeun 15-20 dinten, sedengkeun pangwangunan lem olahraga lantai Wuxi peryogi 5-7 dinten kanggo réngsé.

 

3. Babandingan syarat pangropéa: flooring kai padet henteu dipiara sacara saé, éta gampang pikeun rengat, deform, ngengat, goresan, beueus, sareng henteu tiasa diteundeun di luar ruangan, sareng permukaan lantai palastik olahraga palastik ngagaduhan kamampuan pikeun ngaleungitkeun polusi éksternal, sapertos polusi permukaan, anggo pel bersih, Ukur ku cai bersih. Kokotor konci tiasa dibersihkeun ku deterjen nétral. Pola héksagonal tina lapisan handap pvc ditutup lapisan handap diubaran ku astringency, waterproof, jamur, sareng antibakteri, sahingga produk éta sorangan ngagaduhan panghalang pelindung diri, sahingga ningkatkeun fungsi kaluaran diri produk.

 

4. Babandingan cocog warna: Lantai olahraga kai padet gaduh warna hiji, sedengkeun lantai olahraga PVC ngagaduhan sababaraha warna, anu cocog pikeun cocog acak sareng henteu diwatesan ku lantai sareng tempat.