sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Dimana tiasa lantai PVC diteundeun langsung

Tampilan:39 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-04-13 Asalna: Situs

Lantai PVC mangrupikeun salah sahiji bahan hiasan lantai paling populér di ayeuna. Éta ilahar dianggo di rumah sakit, sakola, kantor, bengkel pabrik, tempat olahraga, sareng sajabana. Dinten ayeuna, kuring utamina bakal nyarios sareng anjeun ngeunaan taneuh anu tiasa dilébkeun langsung tina lantai PVC. 

Lantai semén umum

Mimiti, yayasan beton semén biasa tiasa diletakan tanpa pangwangunan anu rata-rata. Lantai PVC tiasa diletak, henteu paduli naha éta gulung atanapi lanté, tapi dasarna kedahna: henteu keusik, henteu suwung, teu aya retakan, sareng kakuatan taneuh anu saé, Padet sareng tegep; sarat kalembaban taneuh: kirang ti 4.5%; 2mm kasalahan dina 2 méter; teu aya gajih, cet, cet, lem, leyuran kimia sareng cet warna dina taneuh. Upami sarat di luhur henteu kacumponan, maka leveling diri kedah dilakukeun.

Lantai ubin 

Pondasi ubin ogé tiasa langsung ditégél sareng lantai PVC, tapi langkung saé milih lanté plastik atanapi lanté konci SPC kalayan kandel 2 mm atanapi langkung, upami henteu, saatos réngsé konstruksi, anjeun bakal ningali tapak anu jelas sendi lantai ubin.

Permukaan lantai kai

Permukaan lantai kai ogé tiasa langsung diteundeun sareng lantai PVC. Kusabab stabilitas lantai kai anu goréng, disarankeun nganggo lem bodas sareng bubuk kai kanggo ngalereskeun sendi lantai sareng permukaan lantai. Saatos lantai PVC diteundeun, upami lantai palastikna ipis teuing, permukaan na bakal ipis teuing. Aya tanda kelim. Beungeut lanté kai henteu tiasa ngawangun tingkat nyalira.

Lantai waja

Pangwangunan leveling diri henteu kénging dina permukaan pelat waja. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun iklas langsung di luhur lantai PVC. Catet yén las sareng sendi tina pelat waja kedah dilereskeun kalayan dempul sareng disayogikeun sateuacan peletakan lantai PVC. Nanging, permukaan lantai diaspal henteu rata. Pikeun aranjeunna anu nganggo pola embossed dina permukaan pelat waja, permukaan dina

Tapak leveling diri Epoxy. 

Lantai epoxy henteu tiasa langsung ngawangun tingkat nyalira. Upami pangwangunan leveling diri diperyogikeun, masalah delaminasi bakal kajantenan. Pangwangunan lantai PVC tiasa dilaksanakeun sacara langsung. Beungeut lantai kedah roughened sateuacan pangwangunan, sareng taneuh anu diseuseuh kedah dirobih ku perlakuan sateuacan peletakan lantai PVC.

gambaran