sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Naon anu kuring kedah merhatoskeun nalika mésér lantai plastik PVC pikeun balanja?

Tampilan:87 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2019-06-03 Asalna: Situs

Lantai plastik PVC ayeuna seueur dianggo di situs konstruksi sapertos bumi, sakola, sareng gedong kantor. Sanaon lanténa dianggo ku seueur jalmi, mal balanja ogé nganggo langkung seueur, janten kumaha milih lantai plastik PVC di pusat balanja, Topflor bakal ngiringan anjeun.

Pusat balanja ngagaduhan aliran panumpang anu ageung sareng luasna, janten kualitas bahan dasar anu diperyogikeun kedahna kawilang jangkung, sareng aranjeunna kedah tahan kaanggotaan. Salaku tambahan, aya seueur murangkalih sepuh di mal balanja, anu tiasa gampang ngakibatkeun macét sareng turun. Lantai plastik dasarna tahan-tahan sareng henteu dieunakeun, dituturkeun ku warna sareng kandelna.

Topflor Lantai plastik PVC seueur dianggo di sababaraha tempat patalimarga panumpang, sapertos mall balanja, rumah sakit, sareng sajabana, sabab Topflor Lantai pvc produk homogenous penetrating series gaduh résistansi abrasi anu luhur, kinerja anti skid anu saé, sareng rating seuneu B1, anu diperpanjang pisan umur palayanan lantai plastik palastik, Topflor Konstruksi lanté palastik PVC merenah, nyingkat periode konstruksi, sareng mastikeun usaha normal mall.

 Ku alatan éta, pikeun mésér lantai palastik PVC di mal balanja, anjeun kedah ngaidentipikasi mérekna, marios laporan uji, sareng ngémutan kinerjana. Topflor Lantai plastik PVC parantos ngalangkungan ampir 40 sertifikasi tés, kalebet produk, téknologi, sareng konstruksi.