sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Bahan bantu naon anu diperyogikeun pikeun palapis lantai plastik

Tampilan:85 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-01-26 Asalna: Situs

Lantai plastik komérsial mangrupikeun bahan lantai anu populér ayeuna. Éta ramah lingkungan, henteu dieunakeun, tahan maké, ringan, gampang dibersihkeun, sareng raoseun dina sampéan. Hal ieu seueur dianggo di tempat médis, tempat pendidikan, tempat pensiunan, tempat kantor, tempat komérsial, jst. Janten bahan bantu naon anu diperyogikeun pikeun paving?

Bahan bantu

1 panganteur agén

Éta mangrupikeun bahan cair sareng kedah dianggo pikeun merata diri. Agén pangobatan antarmuka émulsion, dianggo pikeun bahan dasar nyerep sapertos beton, mortir semén, sareng basa anhidrat dina témbok sareng lantai, nyaéta pikeun nutup kapilér sareng sela-sela basa pikeun ngirangan porositas nyerep lapisan dasar; dina waktos anu sasarengan, éta ningkatkeun adhesion interface tina lapisan basa sareng janten sasak beungkeutan; lapisan dasar saatos primér tiasa leveling diri sareng ngawangun leveling konstruksi.

04

2 Semén nyamar diri

Mangrupikeun bahan grounding level sareng fluidity anu saé pisan. Éta tiasa dianggo pikeun sagala rupa yayasan anu henteu rata, sareng tiasa dianggo dina lantai marmer sareng jubin ubin. Gancang sareng otomatis tingkatkeun taneuh, setting gancang, susut anu handap; kontrol bébas ketebalan konstruksi; ketebalan konstruksi tina 2-4mm; ekonomis sareng meujeuhna. Kusabab lantai PVC peryogi rata anu rata pisan dina dasar trotoar, leveling diri umumna diperyogikeun dina konstruksi normal.

05

3 lem coil

Mangrupikeun bahan perekat pikeun beungkeutan sareng lantai coil, hiji témpél dumasar cai anu épéktip, cocog pikeun nempelkeun sagala jinis coil PVC sareng lantai lambar, karpét palapis PVC, sareng sajabana dina lapisan dasar anu nyerep.

06

Beungkeutan 4 kawat

Kawat las mangrupikeun bahan anu nyambungkeun sela dina lantai coil PVC. Celah dilas babarengan pikeun ngawangun sacara gembleng, anu henteu ngan ukur éndah, tapi ogé nyegah rembesan cai sareng pertumbuhan baktéri.

07