sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Naon manpaat masang ubin olahraga PP di lapangan olahraga?

Tampilan:60 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-07-15 Asalna: Situs

Di antara seueur lantai olahraga anu makmur, lantai anu dirakit anu ditunda mangrupikeun anu munggaran dipromosikeun. Ngagunakeun polipropilén (PP) ramah lingkungan séhat sareng karét sintétik elastomer termoplastik salaku bahan baku, henteu ngahasilkeun bau sésa, sareng tiasa mastikeun engapan séhat nalika latihan. , Nyadiakeun lingkungan nyaman keur olahraga. Desain alur handap hidrofobik profésional na, drainase gancang, ngurangan dampak hujan jeung salju dina widang olahraga, sarta ngabogaan résistansi abrasion alus, hirup layanan, instalasi portabel sarta gerakan, jsb kaunggulan ieu dina rojongan olahraga ditunda flooring dirakit geus jadi profésional. sarta dipikawanoh lanté olahraga, sarta eta geus loba dipaké di nagara sakuliah dunya. Sakitar 100,000 tempat nganggo lantai dipasang anu ditunda. Seueur tempat latihan atlit nganggo lantai dipasang anu ditunda, anu mangrupikeun manifestasi anu kuat pikeun pagelaran olahraga na.

Lantai dipasang anu ditunda ogé gaduh pangaruh anu saé sareng tetep. Biasana tilu urang tiasa ngalengkepan pamasangan lapangan baskét standar kirang ti 5 jam, sareng prestasi olahragana ogé dipuji ku seuseueurna atlit. Beungeut tina Topflor Lantai assembly ditunda olahraga urang téh matt dirawat, jadi teu nyerep lampu atawa ngagambarkeun sorotan. tatu Wei jeung saterusna. Éta konsisten sareng kacaangan cahaya, tiasa ngajaga panon, sareng henteu rawan kacapean. Koéfisién shrinkage tiis tina lanté dirakit tiis-shrinkable nyaeta 2‰-3‰. Nilai ékspansi sapertos kitu moal nyababkeun lanté anu dirakit pikeun kosong tina taneuh dina arah luhur sareng ka handap. Dina arah kénca jeung katuhu, sambungan dua lanté nu dirakit teu napel pageuh. Nunda babarengan, tapi aya buckles ékspansi profésional pikeun cagar sababaraha sela pikeun mastikeun ékspansi sarta kontraksi unggal lantai dirakit, tambah ékspansi sarta kontraksi aréa ditangtayungan sabudeureun situs, cukup pikeun mastikeun pamakéan sakabéh situs.

Éféktif ngajawab masalah ékspansi termal jeung kontraksi lantai. Dina waktos anu sami, éta gaduh gesekan permukaan anu stabil, sinar anti-ultraviolét, sareng mastikeun yén lantai henteu luntur nalika kakeunaan sinar panonpoé. Desain struktur ditunda boga pangaruh nyerep shock. Beungeut non-dieunakeun bisa nyegah ragrag olahraga sarta balik bal alus. Énergi elastis sareng laju bal mastikeun kinerja olahraga di lantai. Numutkeun kana tékstur permukaan anu béda-béda, aya sababaraha jinis lantai ngambang utama di pasar: pola karakter béas lapisan tunggal, pola karakter karakter béas lapisan ganda, kuadrat dua lapis, snowflake lapisan ganda, sareng papan lantai ngambang ( pikeun tempat roller skating). The ketebalan tina single-lapisan pola béas ngawangun floating floor nyaeta ngeunaan 1.25cm, nu leuwih cocog pikeun widang olahraga non-profésional kayaning tempat olahraga biasa na kindergartens; ketebalan ganda-lapisan pola béas ngawangun nyaeta ngeunaan 1.5cm, sarta bal rebound sarta gesekan leuwih Strong, leuwih cocog pikeun-inténsitas tinggi tempat olahraga.

Lantai olahraga anu ditunda ngagaduhan umur jasa anu panjang, kinerja olahraga anu saé, anti skid sareng kaunggulan sanésna. Éta tiasa ngajantenkeun balna gaduh umur jasa olahraga biasa 5-8 taun. Éta tiasa dianggo dina sagala cuaca tanpa larangan iklim sareng géografis. Éta tiasa dianggo di jero ruangan sareng di luar.