sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Naon kaunggulan lantai olahraga PVC?

Tampilan:103 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2019-06-03 Asalna: Situs

Naon kaunggulan lantai olahraga PVC? Utamana kalebet kaunggulan perlindungan lingkungan, tahan maké, insulasi sora, tahan seuneu sareng uap, sareng raos anu saé. Hal ieu seueur dianggo di nagara maju, tapi kusabab kanyataan yén seueur pangguna domestik henteu cekap ngartos kana lantai olahraga PVC, kuring bakal ngenalkeun kanyaho anu relevan ngeunaan lanté olahraga di dieu. Pikeun rujukan pembeli sareng rerencangan.

Lantai olahraga PVC ngagaduhan kaunggulan anu luar biasa dina hal résistansi maké. Salami prosés pangwangunan, palapis tahan maké TPU bakal ditambihan kana lapisan permukaan. Ditambahkeun lapisan tahan maké TPU tiasa ngirangan pakean lantai pvc, sapertos numutkeun ka otoritas nasional Pamariksaan organisasi nunjukkeun yén umur palayanan lantai olahraga Topflor PVC anu didamel ku téknologi canggih tiasa ngahontal langkung ti sapuluh taun, diantarana lapisan tahan kaénan transparan TPU peryogi pisan, anu ngajantenkeun résistansi pakean rata-rata lantai olahraga Topflor PVC Jumlah na ngahontal langkung ti 4000 révolusi, sareng tingkat résistansi maké nyaéta tingkat Ac4, anu tiasa sampurna ngaréspon panggunaan sagala rupa lingkungan.

Dibandingkeun sareng lantai bahan sanésna, lantai olahraga PVC mangrupikeun waktos-hemat sareng gampang dipasang lanté. Salaku conto, pamasangan sareng pangwangunan lantai olahraga Topflor PVC gancang pisan sareng merenah, henteu aya mortir semén, henteu aya rékayasa sipil, kaayaan taneuh anu saé tiasa dihijikeun sareng lem lanté perlindungan lingkungan khusus, tiasa dianggo dina 24 jam, sareng tiasa sacara bébas dirakit, simpen Waktos hemat.

Patali sareng bahan sanésna sareng bahan lantai, lantai olahraga PVC masih janten lantai anu nyaman sareng aman. Candak lantai olahraga Topflor PVC salaku conto. Éta ngagaduhan élastisitas anu lemes sareng heuras. Élastisitas anu raoseun ieu ngajantenkeun jalma karaos pisan. Sreg. Salaku tambahan, lantai olahraga Topflor PVC ogé ngagaduhan ciri konduktivitas termal anu saé, dissipasi panas seragam, sareng koefisien ékspansi termal alit, anu ngajantenkeun suhu permukaan na tiasa teras dijaga dina kisaran anu cocog dina awak manusa. Salaku tambahan, lantai olahraga Topflor PVC didasarkeun kana "ergonomics" salaku dasar rujukan, ngagunakeun alat-alat anu diimpor ti Perancis sareng diproduksi numutkeun téknologi paling canggih di dunya.

Produk ngagaduhan ciri koefisien gesekan anu cocog sareng koefisien anti-selip anu saé. Lantai olahraga Topflor PVC ogé dirancang kalayan fungsi anti-selip multi arah anu unik dina permukaan anu tahan kaénanan, anu tiasa ngajantenkeun hiji-hijina taat kana taneuh sepanjang waktos, sareng ngagaduhan kakuatan réspon anu kuat nalika anti-selip, sareng aya euweuh titik maot elastis.