sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Ngartos pangaweruh lantai anti statik

Tampilan:17 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-08-23 Asalna: Situs

Lantai PVC anti statik mangrupikeun jinis bahan hiasan lanté anu ringan anu populer pisan di dunya ayeuna. Ieu disebut oge "bahan lightweight" na geus loba dipaké di Cina.

 

Lantai PVC anti statik didamel tina résin PVC salaku awak utama sareng didamel ku téknologi pangolahan khusus. Antarbeungeut partikel PVC ngabentuk jaringan listrik statik, anu ngagaduhan fungsi anti statik permanén. Sigana mah marmer sareng gaduh pangaruh hiasan anu langkung saé. Éta cocog pikeun tempat-tempat dimana purifikasi sareng anti statik diperyogikeun, sapertos kamar komputer anu dikontrol ku program, ruangan komputer, sareng bengkel bersih dina industri telekomunikasi sareng éléktronika.

 

Lantai anti statik disebut ogé lanté konduktif, sabab nalika jalma leumpang, gesekan antara sapatu sareng lantai bakal ngahasilkeun listrik statik, ku kituna permukaan lantai bakal narik lebu dina hawa, anu bakal mangaruhan sababaraha hal. pabrik éléktronik. Nambahkeun bahan conductive kana lanté PVC nyaéta lanté PVC anti statik, sarta lanté PVC anti statik oge jenis lanté PVC.

 

Lantai PVC anti statik tiasa dipasang dina sababaraha kamar komputer sareng pabrik éléktronik, anu tiasa ngirangan dampak listrik statik dina alat-alat di kamar komputer sareng pabrik éléktronik.

 

Lantai PVC anti statik nyayogikeun seueur genah pikeun kahirupan urang. Lantai PVC anti statik ngagaduhan fungsi anti statik permanén, kalayan beurat hampang, kakuatan tinggi, résistansi abrasion, résistansi asam, résistansi alkali, anti sepuh, tahan seuneu sareng fungsi anu sanés. Fungsi anti statik tina lantai PVC anti statik bisa ngajaga konduksi kakeunaan rupa kabel, kawat, garis data na sockets, sarta bisa disambungkeun kana panerapan listrik kalawan bébas, nu pohara merenah pikeun peletakan jeung perawatan.