sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Perlakuan sareng pamasangan témbok dina lantai PVC salaku garis skirting

Tampilan:24 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-06-24 Asalna: Situs

Lantai PVC disimpen langsung tina taneuh dina témbok salaku garis skirting, anu mangrupikeun metode anu populer dina paving. Pangwangunanna umumna kalebet léngkah-léngkah ieu:

 

(1) Ngadeteksi flatness tina taneuh jeung témbok, sarta flatness nu diperlukeun janten ≤3mm /. Upami sarat henteu kaeusi, dempul kedah dianggo pikeun ngeusian lantai. Lantai garing, beresih sareng teu aya noda minyak;

 

(2) Potong lanté PVC dumasar kana ukuran kamar, bentuk sareng jangkungna témbok luhur. Di sudut Yin sareng Yang, perlu pikeun motong lantai PVC dumasar kana témplat prefabricated pikeun sudut Yin sareng Yang. Témplat prefabrikasi pikeun sudut yin sareng yang nyaéta segitiga simétri sudut katuhu. ngawangun;

 

(3) Paké lem super pikeun nempelkeun strip karét sudut leuwih-internal atawa strip karét over-exposure kana sudut juru jalu jeung bikang;

 

(4) Fix PVC ujung banding strip ka panel témbok sakumaha diperlukeun, sarta ngagunakeun scraper ka merata nerapkeun lem basis cai kana taneuh jeung témbok;

 

(5) Nalika lem nu dries ka extent tangtu, mimitian peletakan lanté PVC ti bagian datar; ngagunakeun blok cork ka pencét lanté PVC bari peletakan, sarta ngagunakeun baking gun pikeun soften lanté PVC di juru;

 

(6) Motong lanté PVC di juru jalu jeung nu bikang nurutkeun kana molds pre-dirancang, panawaran lem super di sisi sabalikna tina lanté PVC motong ku sudut bikangna prefabricated template jeung sudut bikangna prefabricated template, ngagunakeun baking panas. gun pikeun Panggang juru, tur ngagunakeun eta nalika nempelkeun Blok cork ngadorong beungeut teuas;

 

(7) Saatos lanté PVC diteundeun, make péso sudut pikeun ngalereskeun sarta ngabersihan sendi butt, lajeng nganggo welder palastik pikeun terus-terusan sarta mulus weld sendi butt. Saatos las teguh, make cutter pikeun ngalereskeun welds sangkan aranjeunna lemes jeung mulus.

Lantai di bagian peralihan sudut jero deukeut ka témbok jeung taneuh, sarta lanté PVC geus fastened kalawan screws sanggeus jarak nu tangtu dina témbok lajeng disegel ku panutup hiasan.

 

 

Lantai PVC langsung ditetepkeun dina témbok tina taneuh salaku garis skirting sareng pita ujung alumunium dianggo pikeun ngégél ujung-ujungna, supados lantai PVC lancar dialihkeun dina sudut Yin sareng Yang dina témbok. Jinis instalasi Ieu merenah tur basajan dina konstruksi, tanpa cracking, euweuh drum, sarta seams las. Geulis, gampang dioperasikeun, gampang dibersihkeun, khususna cocog pikeun tempat umum anu ageung.