sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Aya produk énggal dina industri lantai, naha LVT henteu tiasa diganti?

Tampilan:24 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-06-01 Asalna: Situs

LVT ayeuna mangrupikeun produk paling populér di pasar lantai. Éta ngagaduhan rupa-rupa pola tékstur, lapisan pelindung khusus dina permukaan, tahan maké, tahan corétan, tahan UV, anti baktéri, sareng anti statis. Aya ogé bahan imitasi anu béda anu ngagabungkeun fungsi sareng penampilan. Hiji awak parantos janten bahan utama lantai pikeun sababaraha taun terakhir, cocog pikeun bumi, rohangan umum sareng tempat médis.

Salah sahiji kaunggulan LVT nyaéta tingkat luhur tiruan. Tekstur permukaan sareng pangaruh sapertos relief ngajantenkeun ampir teu tiasa dibédakeun tina obyék tiruan. LVT ogé ngagaduhan pertimbangan anu bijaksana dina hal pamasangan. Atanapi ngadopsi struktur lap anu tangtu, atanapi nganggo téknologi ngiket diri, atanapi langsung taat kana substrat lantai, sareng tiasa ogé dilengkepan lapisan handapeun khusus pikeun nyumponan sagala rupa sarat.

 

Dina industri lantai dimana tingkat éliminasi tetep luhur, lantai LVT parantos tiasa ngajaga statusna anu teu tiasa diganti. Naha ieu? Kuring yakin anjeun ogé bakal panasaran, leres? Dinten ieu, kuring bakal nyandak anjeun babaturan pikeun diajar langkung seueur ngeunaan keunikan LVT flooring.

Dibandingkeun sareng bahan panutup lantai sanés. Dibandingkeun sareng ubin keramik, éta tiasa dibandingkeun dina hal warna, tékstur, résolusi sareng épék simulasi, tapi LVT langkung énténg, langkung fleksibel, langkung haneut, langkung raoseun kana suku, sareng langkung gampang dipasang. Dibandingkeun sareng lantai kai tradisional, pangaruh visual ampir sami, tapi kinerja LVT langkung saé. Teu lemes sapertos lantai kai tradisional, langkung gampang dijaga, sareng henteu gampang digoréng.

Naha éta dipilih? Éta tiasa nyayogikeun rupa-rupa kabutuhan desain, sahingga rohangan naon waé tiasa némbongan tembus sareng lega. Éta serbaguna pisan, naha éta pikeun kantor atanapi di bumi, éta tiasa ngalaksanakeun padamelan anu saé, sareng éta ogé tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan, sareng éta tiasa ngagaduhan nilai anu luhur bari ngagaduhan konotasi. Éta nyerep sora sareng sora-buktina, compressive sareng tahan-tahan, tahan cai sareng non-slip, anti fouling sareng anti baktéri, héjo sareng ramah lingkungan, sareng gampang dijaga. Salaku tambahan, lantai LVT henteu milih kasempetan, éta tiasa diterapkeun ka tempat mana waé. Éta tiasa ditingali di bumi, rumah sakit, hotél, sakola, gim, pusat perbelanjaan, gedong kantor, gimnasium sareng tempat sanés.