sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

PVC olahraga floor-ditunjuk lanté pikeun Olimpiade jeung kompetisi internasional lianna

Tampilan:14 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-08-05 Asalna: Situs

Lantai olahraga PVC mangrupikeun jinis lantai olahraga anu dikembangkeun khusus pikeun tempat olahraga nganggo bahan polivinil klorida. Umumna dilaminasi ku struktur multi-lapisan, sareng umumna ngagaduhan lapisan tahan ngagem, lapisan serat gelas, lapisan busa elastis, sareng lapisan dasar. Aplikasi lantai olahraga PVC lega pisan. Hal ieu ditunjuk pikeun Olimpiade sareng kompetisi internasional anu sanés nganggo lantai olahraga PVC. Ieu bisa ditempo yén prospek pasar jenis ieu PVC flooring olahraga pisan lega.

Lantai olahraga PVC seueur dianggo dina sagala rupa tempat olahraga, sapertos: badminton, ténis méja, voli, ténis, baskét sareng kompetisi sareng tempat latihan sanés, ogé tempat multi-fungsi, rupa-rupa gim, kamar tari, sakola, taman hiburan, kindergartens, rumah sakit Tempat acara, jeung sajabana, pikeun ngaleutikan tatu olahraga.

Lantai olahraga PVC dibagi kana lapisan béda, sarta unggal lapisan boga fungsi béda, nu brings jaminan dipercaya pikeun olahraga sarta bisa ngaleutikan tatu tina atlit. Lantai olahraga PVC ngagaduhan sipat anti-slip anu saé, anu tiasa ningkatkeun tingkat kalapa atlit. Dina waktu nu sarua, alatan nyerep shock alus tina PVC lanté olahraga, éta ogé bisa ngajaga ankle na dengkul sendi atlit urang.