sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Lantai plastik PVC langkung dipikaresep pikeun taman hiburan barudak

Tampilan:9 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-07-09 Asalna: Situs

Barudak maén di taman hiburan teu ngan bakal meunang loba senang, tapi ogé merangsang barudak pikeun neuleuman leuwih kaahlian. Hiasan taman hiburan barudak lolobana saluyu jeung haté barudak, tapi bahan lantai biasa teu bisa nyugemakeun sakabéh hiasan taman hiburan barudak. Ieu sababna seueur usaha milih lantai plastik pvc.

 

1. Uap-buktina, lebu-buktina, gampang pikeun ngabersihan. Lantai PVC gampang diusap bersih, pangropéa teratur tiasa ngajantenkeun lantai mulus sareng bersih. Téknologi perlakuan husus, anti baktéri jeung anti mildew, lanté PVC héjo ngandung sipat anti baktéri, nu bisa ngahambat adhesion jeung tumuwuhna baktéri, sambungan seamless, Ngahindarkeun nu defects of Kotak lanté jeung polusi gampang, sarta nyegah Uap, lebu, jeung kabersihan. pangaruh.

 

2. Alus anti skid jeung sipat elastis. Nalika sapatemon cai, suku karasaeun leuwih astringent, ngaronjatkeun gesekan, sarta boga kinerja anti dieunakeun alus. Maén téh sipat barudak, sarta janggol jeung janggol téh dilawan. Lantai PVC ngagunakeun koefisien gesekan anu lumayan sareng pangaruh panyangga, sacara cerdik ngabubarkeun tekanan leumpang sareng gaduh prestasi nyerep shock anu tangtu, anu ningkatkeun pisan fungsi anti skid taneuh sareng masihan jalma rarasaan suku anu nyaman.

 

3. Kasalametan anu paling penting. Barudak aya kontak sareng taneuh, sareng kaamanan sareng perlindungan lingkungan kedah janten pertimbangan utama. Bahan baku pikeun produksi lantai PVC nyaéta polyvinyl chloride anyar, anu tiasa nyegah logam beurat, formaldehida sareng gas beracun sanés tina cilaka sareng polusi tina sumberna. Sanaos murangkalih aya hubungan anu caket, moal aya masalah, nyayogikeun lingkungan anu aman sareng aman pikeun barudak maén.

 

4. kustomisasi Pribadi. Lantai PVC ngaropéa, dina kaayaan warna anu monoton sareng seragam, cocog sareng kabutuhan taman hiburan, desain kurva tailored sareng kustomisasi pola pikeun nyegah kacapean estetika. Pola tiasa disaluyukeun, sareng pilihan ketebalan ogé rupa-rupa. Pola gambar, grafik sareng LOGO di lantai PVC ngarecah standar hiasan tradisional anu monoton sareng standar.