sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Lantai plastik PVC, pilihan anu pangsaéna pikeun lantai rumah sakit

Tampilan:11 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-07-29 Asalna: Situs

2020 mangrupikeun taun anu khusus. Wabah pneumonia makuta anyar parantos ngagaduhan dampak anu ageung dina sadaya lapisan kahirupan. Untungna, sanggeus gawé teuas, pencegahan sarta kontrol wabah makuta anyar domestik geus ngahontal hasil strategis hébat. Dina jaman pasca-épidémik, urang gaduh duanana Pikeun nyegah sareng ngontrol wabah, perlu pikeun mastikeun operasi normal rumah sakit sareng ngawangun sistem palayanan médis sareng kaséhatan anu langkung aman sareng efektif. Rumah sakit ngagaduhan aliran ageung jalma sareng lingkungan khusus. Lantai rumah sakit ngagaduhan syarat anu luhur pikeun panyalindungan lingkungan, kabersihan sareng kaamanan. Lantai rumah sakit kedah ramah lingkungan, antibakteri, sareng henteu licin.

 

Naha éta rumah sakit tersiér atanapi rumah sakit swasta, kalolobaan rumah sakit anu urang tingali ayeuna milih lanté plastik PVC salaku bahan taneuh. Éta tahan ka noda, henteu licin, sareng gampang dibersihkeun. Éta ogé gaduh résistansi korosi, résistansi kimia, antibakteri sareng sipat antibakteri, Kacida dimangfaatkeun ku sistem rumah sakit.

 

Jeung rectification nagara urang gawé panyalindungan lingkungan, syarat panyalindungan lingkungan masarakat pikeun bahan hiasan di rumah sakit, pabrik farmasi, laboratorium jeung tempat husus sejenna beuki luhur jeung luhur, nu ngabalukarkeun pilihan leutik bahan lanté, ditambah marmer jeung terrazzo. Nalika batu henteu tiasa nyumponan standar pamakean di tempat-tempat ieu, lantai palastik PVC nyéépkeun kakurangan bahan lanté tradisional sareng langkung dipikaresep ku jalma.

 

PVC flooring palastik lolobana dijieunna tina bahan coiled. Pamasangan sareng konstruksina saderhana sareng gancang. Pamakéan téhnologi las seamless bisa ngahontal hiji kaayaan ampir seamless, ngurangan ayana sudut maot, Ngahindarkeun juru maot pikeun nyimpen kokotor, ngurangan tumuwuhna baktéri, sarta nyadiakeun belts beberesih Pikeun genah, teu leuwih ti hiji pilihan bahan lanté idéal pikeun a lingkungan rumah sakit kalawan syarat sterilization tinggi. Lantai plastik PVC ngagaduhan rupa-rupa warna sareng gaya, anu tiasa nyumponan kabutuhan desain lingkungan rohangan médis anu béda dina jaman pasca-épidémik.