sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Lantai PVC, éja kapribadian anjeun!

Tampilan:74 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2020-10-14 Asalna: Situs

lanté PVC mangrupakeun jenis lanté elastis, éta pohara merenah pikeun motong; dina prosés paving, éta boga téhnologi processing kelim husus, nu bisa ngawujudkeun pangaruh paving pisan leutik atawa sagemblengna seamless; eta oge bisa masihan pinuh muter mun paving. Kreativitas desainer, desain cocog warna antara rupa-rupa warna, sareng motong sareng splicing pola pribadi anu endah pisan!

Jahitan leutik mangrupikeun kauntungan anu saé. Kaunggulan tina PVC flooring di seams sarta ciri motong gampang nyieun eta boga kaunggulan pisan unik dibandingkeun flooring séjén!

1. Kuat anti fouling jeung sipat anti baktéri

Sendi lantai PVC langkung alit, anu mangrupikeun terobosan anu ageung dibandingkeun sareng lantai tina seueur bahan anu sanés: kamungkinan nahan kokotor dina sendi lantai dikirangan, sareng éta langkung kondusif pikeun nyiptakeun lingkungan anu bersih sareng higienis! Di tempat-tempat sapertos bandara, stasion, sakola, taman kanak-kanak, kantor sareng rumah sakit anu peryogi sipat anti-fouling sareng anti-baktéri anu langkung luhur, lantai PVC parantos janten pilihan anu munggaran! 

2. Jieun taneuh leuwih éndah

Flooring timer napel na flooring Ngonci anu populér di Cina pikeun PVC lambar flooring. Spésifikasi sareng dimensi unggal lambar sami sareng lantai kai. Saatos konstruksi biasa sareng paving, kelimna alit pisan sareng sesah katingali tina kajauhan. Ka kelim. Lamun Anjeun mikir yén pola bakal muncul tunggal, Anjeun bisa milih dua pola keur ngumpul salila prosés paving, sabab seams pisan leutik jeung pangaruh paving bakal geulis pisan!

3. Puzzles kapribadian, tampilan pinuh ku kreativitas

Spésifikasi lantai PVC coiled umumna 2-3 méter lebar sareng 15-30 méter panjangna. Dibandingkeun sareng lantai lambar, éta langkung lemes sareng langkung gampang dipotong. Sambungan dilas ku kawat las khusus. , Bisa sagemblengna seamless. Dina prosés paving sabenerna, cocog warna jeung desain mosaic leuwih gampang pikeun beroperasi; lantai PVC coiled sorangan pisan euyeub di pola warna, sarta spasi kreatif nu bisa dipaké dina cocog warna jeung desain mosaic pisan badag tur exquisite warna mosaic. Desainna cukup pikeun ngajantenkeun bumi janten karya seni, sareng ngajantenkeun sakumna lingkungan pinuh ku seni!

图片 4