sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Téknologi konstruksi lantai PVC (1)

Tampilan:65 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2020-09-27 Asalna: Situs

5. Lantai paving-pre-peletakan sareng motong. Naha éta coil atanapi blok, éta kedah ditempatkeun dina situs langkung ti 24 jam pikeun mulangkeun mémori matéri. Suhuana saluyu sareng tempat pangwangunan. Anggo trimmer khusus kanggo motong sareng ngabersihkeun burrs tina coil. Nalika neundeun blok, teu kedah aya sambungan antara dua bahan. Nalika peletakan bahan coiled, tumpang tindihna tina dua lembar bahan kedah tumpang tindih sareng diteukteuk. Umumna, diperyogikeun tumpang tindih ku 3 cm. Nengetan tetep hiji cut.   

6. Lantai paving-pasting. Pilih lem sareng squeegee anu cocog pikeun lantai PVC. Nalika neundeun bahan anu ngagulung, tilepkeun hiji tungtung bahan anu ngagulung, mimiti bersihkeun lantai sareng tukang bahan anu didamel, teras kerok lem dina lantai. Nalika paving blok, mangga puterkeun blokna ti tengah ka dua sisi, sareng ogé bersihkeun lantai sareng bagian tukang lantai sateuacan masang lem. Perekat anu béda gaduh syarat anu béda nalika diwangun. Kanggo detil, mangga tingal manual produk anu cocog pikeun konstruksi.   

7. Lantai paving-knalpot, gulung Saatos lantai ditempelkeun, pangpayunna nganggo blok gabus pikeun nyorong permukaan lantai nepi ka rata sareng memeres hawa, teras nganggo roller baja 50 atanapi 75 kg pikeun ngagulung lantai sareng motong sambung dina waktos Kaayaan ngorotan. Kelebihan lem dina permukaan lantai kedah diusap dina waktosna. Saatos 24 jam, slot sareng las deui.  

8. Lantai paving-seam Slotting kedah dilakukeun saatos lem lengkep dipadetkeun. Anggo alat slotting khusus pikeun slot sapanjang lapisan. Pikeun ngadamel teguh las, kelim henteu kedah nembus handapeun. Disarankeun jero slotting nyaéta kandelna lantai. 2/3. Dina bagian tungtung tempat pamuka henteu tiasa dibuka, punten nganggo pambuka manual pikeun muka kelim kalayan jero sareng lébar anu sami. Sateuacan ngaput las, lebu résidu sareng lebu dina alur kedah dicabut.  

9. Lantai paving-welding seam Manual las gun atanapi alat las otomatis tiasa dianggo pikeun las las. Suhu gun las kedahna diatur kira-kira 350 derajat. Dina kecepatan las anu pas (pikeun mastikeun yén rod las lebur), peres rod las kana alur anu dibuka kalayan kecepatan seragam. Nalika éléktroda satengah tiis, anggo éléktroda trowel atanapi cutter bulan pikeun motong bagian éléktroda anu langkung luhur dibanding tingkat lantai. Nalika éléktroda parantos tiis sadayana, gunakeun trowel éléktroda anu leres-leres nganggo atanapi pemotong bulan pikeun misahkeun tonjolan sésana éléktroda. 

11. Reresihan lanté sareng pemeliharaan lantai séri PVC dikembangkeun sareng dirarancang pikeun tempat anu di jero rohangan sareng henteu cocog pikeun diletak sareng dianggo di tempat luar. Punten anggo agén beberesih anu cocog pikeun beberesih sareng perawatan rutin numutkeun ka metode anu disarankeun ku pabrikan. Hindarkeun pelarut konsentrasi tinggi sapertos toluene, cai cau, sareng asam kuat, sareng tuang larutan basa anu kuat dina permukaan lantai. Hindarkeun ngagunakeun alat sareng seukeut anu pantes pikeun ngikis atanapi ngarusak permukaan lantai.