sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Karakteristik téknis profesional tina lantai olahraga PVC

Tampilan:24 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-06-01 Asalna: Situs

1. Masalah kanyamanan

         Permukaan lanté olahraga PVC harta karun olahraga tiasa sacara langsung cacad nalika éta kapangaruhan, sapertos kasur anu disegel kalayan hawa di jero. Nalika anjeun ragrag atanapi dieunakeun, pangaruh bantalan anu disayogikeun ku téknologi panyokong busa kedap udara tiasa ngaleutikan tatu Olahraga.

2. Masalah tremor

   Tremor nujul kana lingkup deformasi lantai kusabab pangaruh. Langkung ageung kisaran tremor, langkung-langkung sigana bakal nyababkeun patah tulang. Aya dua jinis tremor: tremor titik sareng tremor régional.

3. Masalah nyerep geter

        Impuls anu dibentuk ku jalma nalika latihan bakal ngahasilkeun geter dina permukaan lantai olahraga PVC. Struktur lantai kedah ngagaduhan fungsi nyerep shock, anu hartosna yén lantai kedah ngagaduhan kinerja nyerep énergi tabrakan. Réaksi atlit di lantai olahraga PVC Gaya pangaruhna langkung alit tibatan gerakan dina taneuh anu keras, sapertos taneuh semén. Nyaéta: nalika atlit luncat sareng murag kana lantai, sahenteuna 53% tina dampakna kedah diserep ku lantai, supados ngajaga sendi ankle, meniskus, sumsum tulang tonggong, sareng uteuk jalma anu henteu janten kapangaruhan nalika latihan. nganyenyeri. Fungsi perlindungan na ogé nganggap yén jalma henteu tiasa mangaruhan jalma tatangga nalika ngalih kana lantai olahraga PVC. Ieu konsép nyerep shock, deformasi shock sareng deformasi penyuluhan anu dijelaskeun dina standar DIN Jérman.

4. Masalah koefisien gesekan

   Panilitian nunjukkeun yén 12% pamaén baskét luka dina prosés péngkolan dina situ. Koefisien gesekan lanté olahraga nunjukkeun naha lanténa teuing gesekan (anu ngirangan kalenturan rotasi) atanapi leueur teuing (anu ningkatkeun résiko leueur). Mertimbangkeun mobilitas sareng kaamanan atlit, koefisien gesekan antara 0.4-0.7 kedah janten nilai anu pangsaéna. Koefisien gesekan lanté olahraga PVC umumna dijaga antara koefisien ieu. Koefisien gesekan lanté olahraga PVC anu propésional nyaéta 0.57. Éta ngagaduhan gesekan anu cekap sareng sedeng pikeun mastikeun stabilitas gerakan bari ngajaga stabilitas dina sadaya arah gerak. Konsistensi sareng teratur kinerja gesekan pikeun mastikeun gerakan fléksibel sareng rotasi in-situ tanpa kahalangan.

5. Masalah bola rebound

   Tés rebound bal nyaéta turunkeun bola baskét tina jangkungna 6.6 kaki kana lanté olahraga pikeun nguji jangkungna rebound baskét. Data ieu dinyatakeun salaku perséntase, sareng jangkungna rebound tina bola baskét dina lantai beton dipaké salaku standar ngabandingkeun pikeun ngagambarkeun bédana jangkungna rebound. Aturan gim bola jero ruangan ngabutuhkeun yén taneuh digunakeun pikeun kompetisi olahraga atanapi palatihan, sapertos baskét sareng olahraga bola sanésna sapertos aksi luncat sareng rebound bal, ngabutuhkeun koefisien perbandingan rebound bal dina dasar médan buruan kedah langkung ageung tibatan atanapi sami sareng 90% ti profesional lantai olahraga PVC ngagaduhan ketahanan bola anu luar biasa sareng stabil. Teu aya titik maot elastis dina lantai, sareng koefisien ngabandingkeun rebound na tiasa dugi ka 98%.

6. Masalah énergi olahraga balik deui

   Ieu ngarujuk kana énergi olahraga anu dipulang ku lanté olahraga PVC nalika atlit olahraga ningkatkeun kinerja olahraga.

7. Masalah rolling beban

        Beban beban, kategasan, sareng kahirupan jasa tina lantai olahraga profesional kedah nyumponan sarat persaingan sareng latihan. Salaku conto, nalika gelang baskét anu tiasa dipindahkeun sareng fasilitas olahraga anu aya hubunganana ngalih di lantai, permukaan sareng struktur lantai henteu tiasa rusak. Ieu standar Jérman DIN Anu dijelaskeun standar beban rolling sareng konsep.