sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Pangropéa tina lantai PVC!

Tampilan:95 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2020-07-13 Asalna: Situs

Kalayan paningkatan panggunaan lantai PVC, masalah pangropéa tina lantai PVC ogé parantos langkung dikenal. Seueur unit parantos nyéépkeun seueur artos dina modifikasi lantai PVC. Kusabab kurangna pangetahuan perawatan propésional, pangaruh pangropéa henteu atra. Pangropéa jangka panjang anu teu leres bakal nyababkeun lantai PVC kaleungitan gloss, janten konéng, janten hideung, rusak, sareng sajabana, jauh tina pangaruh anu diarepkeun, sareng sacara langsung mangaruhan panggunaan sapopoé.

 

1. Tujuan beberesih sareng perawatan:

 

1) Ngaronjatkeun penampilan: pas waktuna miceun kokotor anu dihasilkeun dina panggunaan sapopoé, sahingga lantai PVC tiasa pinuh nembongkeun penampilan anu luar biasa sareng gloss alamiah.

 

2) Ngajagi lantai: ngajagi lantai PVC tina bahan kimia teu kahaja, tanda bokong roko, cetakan sapatu, minyak sareng cai, sareng sajabana, pikeun ngaleutikan pakean permukaan, sahingga daya tahan lantai éta sorangan tiasa dipaksakeun, sahingga ngalegaan lantai Service hirup.

 

3) Perawatan anu merenah: Kusabab struktur permukaan anu padet sareng perawatan khusus tina lantai PVC éta sorangan, perhatoskeun beberesih sareng perawatan sadidinten, anu tiasa ngajantenkeun lantai langkung gampil miara sareng manjangan

 

2. Pertimbangan perawat:

 

1) Sagala jinis kokotor dina taneuh kedah dihapus dina waktosna.

 

2) Dilarang pisan neuleumkeun lantai kana cai terbuka. Sanaos sababaraha alesan nganggo lem cai-buktina pikeun motong sumber cai (sapertos solokan lantai, kamar cai, sareng sajabana), perendaman jangka panjang dina cai bakal mangaruhan sacara serius kahirupan palayanan. Dina prosés beberesih, anggo mesin nyeuseup cai pikeun nyerep kokotor dina waktosna.

 

3) Dilarang pisan ngagunakeun pakakas beberesih anu atos tur kasar (sapertos bal waja, bantalan dampal, sareng sajabana) pikeun nyegah objék anu seukeut tina nabrak lantai.

 

4) Disarankeun pisan pikeun nempatkeun bantalan gosok di lawang tempat umum kalayan patalimarga anu luhur pikeun nyegah kokotor sareng keusik kabawa kana taneuh.

 

 

3. Métode pangropéa dina tahapan anu béda:

 

(1) Beberesih sareng perawatan saatos dilantai / sateuacan dianggo

 

    1. Mimiti miceun lebu sareng lebu tina permukaan lantai.

 

    2. Anggo pembersih lantai pikeun nambihan cakram abrasif beureum atanapi produk anu sami pikeun ngabersihan kalayan gancang pikeun nyabut gajih, lebu sareng kokotor anu sanésna dina permukaan lantai, sareng nganggo mesin sedot cai pikeun nyerep kokotor.

 

    3. Ngumbah ku cai bersih sareng garing garing.

 

    4. Numutkeun kabutuhan, anjeun tiasa nerapkeun 1-2 lapisan lilin raray anu kakuatan tinggi.

 

    Alatna: coét mesin nyerep cai abrasif beureum mesin nyerep lilin cai towour, ground cleaner

 

 

(2) beberesih sareng perawatan poean

 

    1. Dorong lebu atanapi hampas debu. (Turunkeun agén lebu kana lantai, garingkeun sareng dorong debu.)

 

    2. Seret baseuh. (Éncér 1:20 nganggo cai dina lantai ngabersihkeun polés sareng pelét lantai kalayan pel semi-beueus.)

 

    Agén beberesih: lanté sered lebu agén ngabersihkeun lantai

 

    Alat: lebu dorong pel

 

(3) beberesih teratur sareng perawatan

 

    1. Dorong lebu atanapi hampas debu.

 

    2. Polisi beberesih lantai dilebur ku cai dina jam 1:20, mopping atanapi ngosok nganggo mesin polishing gancang sareng cakram abrasif beureum.

 

    3. Larapkeun 1-2 lapisan lilin raray anu kakuatan tinggi.

 

    4. Numutkeun kabutuhan, éta tiasa kerjasama sareng mesin polishing kecepatan tinggi ditambah perlakuan polishing pad polishing bodas.

 

    Cleaner: Leresihan lanté ngagosok permukaan kakuatan tinggi lilin

 

    Parabot: Debu ngadorong coét beureum mesin nyerep cai abrasif bodas nyerep lilin pel

 

 

4. Perawatan kokotor khusus:

 

1) Noda minyak: noda minyak lokal, tuang leyuran saham degreaser anu kuat langsung dina anduk kanggo ngusap; pikeun daérah ageung noda minyak, éncér degreaser numutkeun 1:10, teras nganggo pembersih lantai sareng pad scrub beureum pikeun ngabersihan kalayan gancang.

 

  2) percetakan offset hideung: nganggo beberesih semprot sareng lilin pangropéa kalayan mesin polishing kecepatan tinggi ditambah perawatan polishing pad polishing bodas. Pikeun percetakan offset hideung jangka panjang, anjeun tiasa tuang remover offset anu kuat langsung kana anduk sareng ngusapna.

 

2) Lem atanapi permén karét: nganggo remover lem kuat pikeun tuang langsung kana anduk kanggo dicabut.