sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Rencana pangwangunan jujukutan TK

Tampilan:45 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-03-11 Asalna: Situs

Turf jieunan TK ngagaduhan penampilan sareng kinerja anu sami sareng jukut alami. Éta ngagaduhan kalembutan anu luhur, élastisitas anu saé, pamulihan anu saé saatos tekanan beurat, perlindungan lingkungan, anti korosi sareng tahan maké, anti sepuh, kinerja rembesan cai anu saé, benang anti-ungu, sareng gampang diropea. Jst. Rencana pangwangunan utama nyaéta sapertos kieu:

gambaran

   Hiji. Rencana pangwangunan rumput tiruan pikeun TK

   1. Pariksa sadaya lapangan gambut pikeun ningali naha kapadetan dasarna sareng rata na nyumponan sarat, sareng teras mimitian maparin jukut jijieunan.

  2. Ukur sareng atur garis dina sadaya lapangan, tangtukeun posisi garis lapangan sareng jantenkeun tanda, tandaan ku warna tinta anu sanés, sareng tangtoskeun arah sareng posisi manawi jukut.

   3. Mimiti peletakan jukut ponggawa: Masangkeun sabuk panyawat dina permukaan gabungan tina halaman rumput, sareng beberkeun deui ku kuku waja. Sirah paku waja henteu kedah diangkat, sareng daérah sendi kedah ditindihan langkung ti 10 cm.

  4. Larapkeun lem dina interface gabungan. Sateuacan lem garing, ngagolér sareng ngiringan halaman rumput heureut supados unggal potongan jukut jijiji pageuh kabeungkeut.

  5. Saatos peletakan réngsé, taliti mariksa naha beungkeutan masing-masing daérah gabungan rata sareng naha adhesi jukut ponggawa teguh. Saatos mariksa yén sadaya barang nyumponan sarat, prosés salajengna tiasa dilaksanakeun.

   6. Taburkeun pasir kuarsa sareng partikel karét numutkeun kabutuhan situsna.

  7. Saatos keusik quartz atanapi partikel karét hideung diteundeun, parios naha éta tingkat sareng cekap. Insufficiencies kedah dilengkepan upami diperyogikeun. Naon pangotor anu aya dina paving kedah dipiceun langsung pikeun mastikeun kualitas.

   8. Keusik quartz atanapi partikel karét dina paving kedah dijaga garing pikeun mempermudah aliran pasir quartz atanapi partikel karét. Saatos keusik quartz atanapi partikel karét diaspal, anjeun ogé tiasa nganggo sikat keras atanapi sikat seret beurat-beban tipe sikat beurat pikeun muka deui sareng mudik supados keusik quartz murag lengkep sareng padet.

   9. Saatos peletakan réngsé, parios sareng nampi jalan kaluarna.

 

   2. Kauntungan tina jukut ponggawa di TK

   1. Sagala-cuaca: lengkep kapangaruhan ku iklim, pisan ningkatkeun efisiensi loka éta, sareng tiasa dianggo di daérah iklim anu ekstrim sapertos hawa tiis sareng suhu luhur.

  2. Evergreen: Saatos jukut alami lebet dina waktos anu teu lami, jukut buatan masih tiasa masihan anjeun perasaan usum semi.

  3. Perlindungan lingkungan: Sadaya bahan nyumponan sarat panyalindungan lingkungan, sareng permukaan gambut buatan tiasa didaur sareng dianggo deui.

  4. Simulasi: Jukut jijieunan dihasilkeun ku prinsip bionics. Henteu arah sareng teu karasa padang rumput hejo ngamungkinkeun para pangguna ngalih tanpa bédana tina jukut alami, kalayan élastisitas anu alus sareng suku anu raoseun.

  5. Durability: awét, henteu gampang diudar, khusus cocog pikeun sakola ageung, tengah sareng SD kalayan frekuensi panggunaan anu luhur.

   6. Ekonomi: Sacara umum, umur palayanan langkung ti lima taun tiasa dijamin.

  7, gratis perawatan: dasarna henteu aya biaya perawatan.

   8. Pangwangunan saderhana: Éta tiasa janten trotoar dumasar kana aspal, semén, keusik anu keras, jst.