sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Kumaha cara ngadamel lantai pvc di lantai dasar?

Tampilan:20 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-08-11 Asalna: Situs

Sarat dina taneuh

Sarat pikeun lapisan dasar taneuh nalika paving lanté PVC nyaéta kieu: permukaan lapisan dasar semén kedah lemes, teuas, garing, padet, beresih, bébas tina gajih na najis lianna, sarta teu kudu boga defects misalna. sakumaha permukaan diadu, keusik, retakan. Sacara husus, aya aspék handap:

1. Syarat flatness taneuh:

2. Lapisan leveling kudu pageuh digabungkeun jeung lapisan salajengna, sarta kudu aya euweuh kendang kerung.

 

Anggo thermohygrometer pikeun mariksa suhu sareng kalembaban. Suhu jero ruangan sareng suhu permukaan kedah langkung luhur ti 15 ° C sareng langkung handap 30 ° C. Kalembaban hawa relatif cocog pikeun wangunan kudu antara 20% jeung 75%.

 

 Peletakan lantai

1. Duanana bahan coil jeung bahan blok kudu ditempatkeun dina loka pikeun leuwih ti 24 jam mulangkeun mémori tina bahan. Suhu kedah konsisten sareng situs konstruksi. The burrs tina bahan coil kudu motong sarta cleaned ku mesin motong husus.

2. Nalika peletakan, tumpang tindihna dua potongan bahan kudu dipotong ku tumpang tindihna, biasana merlukeun tumpang tindihna 3 cm. Ati-ati supaya potonganna dibuka. Nalika toko nyangkut, gulung nepi hiji tungtung coil nu. Mimiti ngabersihan lantai sareng tonggong gulungan, teras kerok lem tina lantai.

3. Saatos nempelkeun lantai, nganggo blok gabus pikeun ngaratakeun permukaan lantai pikeun nyéépkeun hawa. Lajeng nganggo 50 atawa 75 kg gilinding baja pikeun gulung lantai merata, sarta motong edges splicing dina jangka waktu nu. Kaleuwihan lem dina beungeut lantai kudu musnah dina waktu.

 

Saatos 24 jam, slotting sareng las kedah dilakukeun deui.

1. Slotting kudu dipigawé sanggeus lem sagemblengna kapok. Paké alat slotting husus pikeun slot sapanjang gabungan. Dina raraga nyieun teguh las, weld teu kudu nembus handap. Jero alur dianjurkeun nyaéta 2/3 tina ketebalan lanté. Dina tungtung dimana slitter teu bisa dioperasikeun, mangga nganggo slitter manual pikeun motong kalayan jero jeung rubak sarua.

2. Sateuacan las, lebu jeung partikel sésana dina alur kudu dipiceun.

3. Suhu tina gun las kudu diatur dina kira 350 derajat.

4. Saatos kawat geus leuwih tiis, make spatula pikeun sekop kaluar kaleuwihan kawat.