sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Kumaha ngabédakeun kualitas lanté olahraga PVC

Tampilan:90 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2019-06-03 Asalna: Situs

Ayeuna, lantai olahraga PVC biasa pisan, anjeun bakal ningali éta nalika anjeun angkat ka sababaraha tempat olahraga. Aplikasi dina olahraga jauh payuneun bidang anu sanés. Nanging, tren ka hareupna nyaéta nutupan sagala aspek kahirupan urang. Dina kaayaan trend umum sapertos kitu, kualitas lauk sareng naga dicampur henteu rata. Kumaha anjeun ngabédakeun kualitas lanté olahraga PVC? Hayu urang tingali ku Topflor

 Mimiti, urang nyokot lantai sareng ningali penampilanana, naha éta lemes atanapi kasar, naha warnana jenuh, naha permukaanna caang, hal anu paling penting nyaéta pikeun nginget-nginget palang na? Kusabab kualitas busa nangtoskeun kinerja olahraga lantai olahraga PVC!

 Prosés produksi lantai PVC nangtoskeun yén éta bakal ngaliwat seueur prosés kimia. Seungit naha aya bau bau dina irung, lantai anu handap bakal ngagaduhan bau anu semu bau, sabab sanaos dirawat khususna, bau ésénsial henteu tiasa ditutupan lengkep. Lantai kualitas luhur ogé bakal raos, tapi éta mangrupikeun aroma prosés kimia. Ieu konci pikeun nangtoskeun naha lantai ramah lingkungan.

 Sabar sareng naros ka anu ngajual ngeunaan ciri produk, laporan tés, sareng kasus rékayasa na. Upami aranjeunna henteu nyarioskeun produk anu paling salami komunikasi, maka anjeun kedah waspada.

Identipikasi umum metode dasar lantai olahraga PVC:

 Motong: Anggo obyék anu atos, sapertos konci, pikeun ngeruk permukaan sampel lantai pikeun ningali naha lantai na bakal corétan, sareng dugi ka mana? Ieu ningali résistansi pakean lantai olahraga. Katahanan maké tina lantai olahraga PVC langkung luhur tibatan lanté anu sanés.

 Gulung: Gulung sampel lantai olahraga PVC kana tabung, hiji gulung pikeun masing-masing positip sareng négatip, teras lebetkeun kana tempat anu rata sareng antosan supados otomatis rata. Laju rata bakal ngantep anjeun jelas ningali kalenturan lanté olahraga PVC ieu Kumaha éta!

 Ciwit: ciwit lantai ku ramo pikeun ningali naha lantai bakal dicubit tina liang, sareng éta moal lami-lami deui, atanapi sesah dicubit, upami anjeun ciwit tina liang, atanapi ciwit Anjeun kedah terang naon produk éta. Lantai olahraga PVC anu saé ngagaduhan rebound anu saé. Ngan ukur rebound anu saé anu tiasa masihan atlit pikeun suku anu nyaman sareng panangtayungan anu aman.

Ti: Kualitas produk naon waé tiasa didapet ku ngabandingkeun. Lantai olahraga PVC ogé sami. Anjeun tiasa nempatkeun dua atanapi langkung lanté produk mérek sareng anjeun tiasa ngaraosan ku cara anu disebatkeun di luhur. Merk mana anu saé sareng mana anu goréng.