sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Kumaha mésér lantai plastik pvc leres

Tampilan:106 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2020-07-13 Asalna: Situs

Ayeuna, aya seueur jinis lantai plastik PVC di pasar, sareng aya seueur merek. Jenisna nyaéta: lantai komposit PVC (ogé dibagi kana jinis busa sareng jinis komposit), lantai homogen PVC, lantai plastik batu, lantai linen, lantai karét sareng saterasna. Kumaha carana milih seueur jinis lantai pvc?

Milih nurutkeun paménta. Paménta nujul kana tempat dimana éta dipaké. Contona, pikeun pamakéan rumah sakit, perlu milih abrasion-tahan, ramah lingkungan, antibakteri, lila-hirup, anti fouling, jsb jenis ieu tempat téh leuwih cocog pikeun kualitas anu sarua ngaliwatan-nu-haté PVC floor; pikeun pamakéan TK, perlu milih hiji lantai komposit PVC lemes sareng fléksibel, tipe busa, sabab lanté ieu fléksibel tur warna anu rupa-rupa, éta bisa nyegah barudak ragrag na knocking bisa dipigawé kalayan sagala rupa wangun geulis tur aktip, jadi eta leuwih cocog pikeun barudak; pikeun pamakéan kantor, Anjeun bisa milih lanté komposit PVC atawa lanté batu-plastik, PVC lanté komposit milih tipe padet, lalulintas kantor teu Pohara badag, tapi aya loba desks na korsi kantor. The pvc komposit lanté padet atawa batu lanté palastik bisa minuhan sarat ieu. Éta tahan ka komprési sareng henteu hariwang kana méja atanapi korsi kantor anu ditumbuk. Tangtu, jenis ieu tempat ogé bisa ngagunakeun sarua ngaliwatan lantai. Ti sudut pandang biaya, lanté penetrating homogen leuwih luhur. Lamun make kualitas sarua penetrating harga produk low-tungtung, Anjeun bisa meuli produk luhur-tungtung tina PVC lanté komposit. Harga lantai komposit pvc langkung panjang tibatan lantai permeabel. Loba ogé bisa ninggalkeun biaya pangropéa taunan. Ku alatan éta, tempo biaya pamakéan kantor, nyarankeun PVC komposit atawa produk flooring batu-plastik.