sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Lantai gim pikaresepeun PVC

Tampilan:10 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-06-24 Asalna: Situs

Kalayan paningkatan kontinyu tina kasadaran kaséhatan masarakat, beuki seueur jalma anu gabung ka tim kabugaran, sareng gim parantos janten pilihan anu pangheulana pikeun olahraga. Ngabogaan pangalaman kabugaran alus di gim Salian parabot kabugaran komprehensif, kualitas lantai muterkeun hiji peran beuki penting dina pangalaman kabugaran. Lantai olahraga gim anu saé kedah gaduh ciri résistansi ngagem super, résistansi dampak anu kuat, kinerja stabil, élastisitas anu saé, perlindungan lingkungan héjo, tahan cai sareng henteu dieunakeun.

Kalayan naékna industri plastik PVC di Cina, gim modéren biasana nganggo lantai plastik PVC kalayan prestasi olahraga anu saé sareng harga anu lumrah salaku pilihan anu munggaran pikeun panel lantai. Dinten ayeuna, kuring bakal ngenalkeun ka anjeun kaunggulan sareng teu kagantian lantai plastik PVC dina proyék gim.

Struktur sareng kinerja lantai plastik PVC khusus pikeun gim:

1. Enclosed PVC busa panyangga bahan lapisan pikeun gym lanté palastik husus, kayaning struktur cushion hawa, nyadiakeun kaamanan mutlak, resilience sarta nyerep Geter baku.

2. Lantai palastik husus pikeun gim diwangun ku PVC lapisan maké-tahan, serat kaca bertulang lapisan sarta PVC foamed lapisan panyangga.

3. Serat kaca bertulang lapisan lanté palastik husus pikeun gim muterkeun peran Ajeg ukuran loka jeung prolonging umur layanan, ku kituna lantai pernah shrinks, kinerja leuwih stabil, anti sepuh, wear- tahan jeung tekanan-tahan, sarta hirup layanan panjang.

4. Lantai palastik husus pikeun gim boga kanyamanan alus. Koéfisién gesekan tina permukaan tahan ngagem PVC sareng desain prosés khusus ngajantenkeun dampal sukuna salawasna nempel kana taneuh sareng henteu dieunakeun. Lapisan permukaan parantos dirawat khusus pikeun cocog sareng kacaangan cahaya, sareng moal nyerep sareng ngagambarkeun sorotan, anu tiasa ngajaga panon atlit sareng nyegah kacapean.

5. Kombinasi design humanized tina lanté plastik husus pikeun gim, sarta rasa warna has tina tempat. Anti dieunakeun jeung nyerep shock mawa panyalindungan dipercaya pikeun olahraga cageur, nyadiakeun panyalindungan panyangga olahraga alus teuing pikeun atlit profésional sarta jalma kabugaran biasa, sarta bisa ngaleutikan tatu atlit '. Kagiatan anu langkung saé pikeun sagala rupa tempat kompetisi profésional sareng sengit sapertos ngamimitian, najong, ngageser, ngerem sareng saterasna.

 

Wewengkon kabugaran anu béda gaduh syarat lantai anu béda-béda kusabab alat kabugaran anu béda.

Ruang senam

Lantai kamar senam kedah nyumponan sarat pikeun beberesih anu gampang, pangropéa, résistansi abrasion, résistansi noda, henteu aya deformasi, henteu retakan, sareng lantai PVC coiled anu fleksibel tiasa dipilih (penari ketok henteu cocog pikeun pilihan).

 

Wewengkon parabot

Wewengkon peralatan sering dipangaruhan ku alat. Lantai kedah nyumponan sarat résistansi dampak sareng henteu cocog pikeun karusakan. Disarankeun ngagunakeun lanté karét kandel kelas luhur.

 

garasi dinamis

Lantai garasi dinamis kedah cocog pikeun syarat dinamis. Kolokasi anu warni, caang, sareng terang. Disarankeun milih lantai PVC coiled, lantai pola logam PVC sareng lantai kaca

 

Wewengkon olahraga

floors béda dipaké pikeun wewengkon olahraga nurutkeun sarat olahraga béda. Badminton floors husus dipaké pikeun badminton, ténis méja lanté husus dipaké pikeun ténis méja, sarta PVC floors olahraga bisa dipaké pikeun voli jeung baskét.

 

Passage sarta wewengkon rekreasi

Wewengkon luang kedah nyumponan sarat beberesih anu gampang, pangropéa, résistansi abrasion, résistansi noda, teu aya deformasi, teu aya retakan, perlindungan lingkungan, sareng kanyamanan. Disarankeun ngagunakeun PVC foamed coil flooring.