sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Ukuran karét taneuh sareng kamampuan operasi gambar garis tina sababaraha tempat olahraga

Tampilan:92 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2020-07-13 Asalna: Situs

Spring bakal datang, sareng usum puncak olahraga sareng kabugaran ogé bakal datang. Pangwangunan sareng pamasangan sababaraha stadion parantos sacara signifikan ngagancangkeun gancangan. Lem taneuh olahraga Tengfang ogé tiasa langkung ngajagi awak atlit. Aya ogé spésifikasi sareng garis dina sababaraha stadion. Standar ukuran ketat.

 

Ukuran karét lapangan baskét:

 

1. Ukuran luas lapangan pengadilan, 28x15 méter (henteu kalebet garis lébar), lalangit atanapi halangan panghandapna henteu kirang ti 7 méter;

 

2. Henteu aya pamirsa, papan iklan atanapi halangan sanés dina jarak 2 méter tina jalur. Garis panjang disebat garis sisi, nyaéta garis 28 méter, sareng garis pondok disebut garis tungtung, nyaéta garis 15 méter, sareng lébar garis na 5cm.

 

3. Bunderan tengah, kalayan radius 1.8 méter, diitung tina ujung luar kuriling. Bunderan lapangan payun sareng bunderan lapangan tukangna sami, sareng dua tungtung garis tengah diperpanjang ku 15cm.

 

Bagéan 4 sareng 3, kalayan parapatan taneuh nangtung tina cincin salaku tengah bunderan sareng 6.25 méter sakumaha radiusna, gambarkeun busur semi-bunderan, sareng titik tengah sapanjang garis tungtung nyaéta 1.575 méter ti tengah tengah bunderan.

 

5. Watesan diwatesan, garis lémparan gratis

 

(1) Gambar dua garis tina kadua tungtung garis lempar bebas dugi ka 3 méter jauhna ti tengah titik akhir, (sadayana diukur tina ujung luar garis) daérah anu diwatesan.

 

(2) Wewengkon pinalti mangrupikeun daérah anu diwatesan ditambah daérah bunderan satengahna dipuseurkeun kana garis lemparan bébas sareng 1.8 méter dina radius. Satengah lingkaran di daérah anu diwatesanan kedah digambar ku garis putus-putus. Garis lemparan gratis nyaéta 5.8 méter ti ujung luar garis tungtung sareng 3.6 méter panjangna.

 

(3) Garis kahiji jarakna 1.75 méter ti ujung jero garis tungtung, lébarna posisi posisi kahiji nyaéta 0.85 méter, sareng daérah nétral 0.3 méter aya di gigirna. Daérah posisina 2 sareng 3 lébar 0.85 méter sareng garis kuantil jangkungna 0.1 méter. 0.05 méter lébar, jejeg sisi sela daérah pinalti.

 

6. Zona panyangga, umumna 2 méter di sisi sareng 1 méteran dina tungtung.

 

Ukuran karét taneuh lapangan voli:

 

1. Tempatna, daérah pasanggiri 18x9 méter persegi panjang, sareng sahenteuna aya 3 méter sareng daérah bébas panghalang simetris di sakurilingna, tina taneuh dugi ka jangkungna 7 méter tanpa hahalang. Tim voli lalaki internasional ngagaduhan sahanteuna 5 méter di luar zona bébas penghalang, sahenteuna 8 méter di luar garis akhir, sahenteuna 12.5 méter di luhur area persaingan, sareng zona bébas 3x3 méter di luar zona penyangga.

 

2. Warna taneuh kedah hampang, wates lapangan maén bodas, sareng daérah buruan sareng daérah bébas panghalang béda-béda warna.

 

3. Lebar garis game nyaéta 5cm, 18x9 kalebet lébar garis.

 

Ukuran karét taneuh lapangan badminton:

 

1. Badminton lapangan, garis pasagi lébar 4cm, warna bodas atanapi konéng; ukuran 13.4x6.1m ganda; 13.4x5.18m;

 

2. Nguji 4 daérah laju bal normal, tanda 4x4, gambar di beulah jero sisi katuhu palayanan tunggal, 530cm sareng 950cm ti ujung jero garis tungtung

 

Ukuran karét taneuh:

 

Lapangan tenis mangrupikeun lapangan persegi panjang kalayan panjangna 36.58 méter sareng lébar 18.29 méter. Lapangan maén panjangna 23.77 méter sareng lébarna 10.97 méter, sareng lapangan dikurilingan pager jangkungna 4 méter pikeun ngagampangkeun milih bola. Lampu stadion kedah disebarkeun sacara merata di kadua sisi pengadilan kalayan 8 lampu 1000-watt, panerangan tiasa ngahontal 350 LUX, sareng sapasang pos bersih pusat ténis kedah dilengkepan. Pusat jaring jangkungna 0.914 méter. Boh anu ngadorong cai sareng jaring anu nganggo angin kedah janten fasilitas anu diperyogikeun pikeun lapangan tenis luar.