sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Fitur tina lantai karét

Tampilan:70 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-03-11 Asalna: Situs

1. Fitur anu pang menonjol tina lantai karét nyaéta élastisitas tinggi sareng suku na anu nyaman.

2. Éta ngagaduhan résistansi slip anu saé, anu teu aya tandinganna kalayan lanté anu keras sapertos batu sareng ubin keramik. Rarasaan leumpang dina lantai karét padet sareng santai. Lantai karét

3. Lantai karét ngagaduhan kakuatan anu kuat sareng ketahanan anggo anu saé, anu khusus cocog pikeun waktos anu seueur jalmi, lalu lintas anu beurat sareng beban anu beurat. Lantai karét

4. Lantai karét tiasa dianggo lami di jero rohangan sareng di luar ruangan

5. Lantai karét tiasa didamel kana seueur pasipatan khusus sareng kagunaan: sapertos insulasi tinggi, antistatik, tahan suhu luhur, tahan minyak, asam sareng tahan alkali, jst.

6. Lantai karét mangrupikeun bahan panyalindungan lingkungan sadayana-buleud: éta henteu-toksik sareng henteu ngabahayakeun, teu aya tilu limbah dina prosés produksi, henteu kapang, teu aya baktéri, henteu aya gas atanapi pelepasan zat bahaya nalika dianggo, panas saé kinerja insulasi, Kelamin antibakteri "= 99.9%

7. Lantai karét tahan cai sareng beueus, sareng pangaruh kamar sareng basement dina taneuh langkung atra

8. Lantai karét nyerep sora, anu tiasa ngirangan noise disababkeun ku jalan.

9. Lantai karét gampang diletak, kantun iteuk kana taneuh anu datar, keras, beresih sareng garing kalayan perekat anu cocog. Tempat pangwangunanna henteu aya lebu, keusik, taneuh kotor, teu jelas ater-ater konstruksi, sareng henteu ngarugikeun lingkungan sakitar.

10. Pangropéaan lantai karét saderhana pisan, sareng beberesih sadidinten tiasa diusap ku pel anu beueus sareng bersih

11. Ganti lantai karét ogé raoseun pisan. Éta moal ngaruksak taneuh aslina upami diganti ku anu lami. Éta ogé gampang pisan pikeun ngagentos bahan lantai anu sanés.