sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Ngajelaskeun tutorial cara masang lanté konci PVC kalayan jéntré

Tampilan:53 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-03-11 Asalna: Situs

Lantai konci PVC mangrupikeun téknologi sambungan anu unik antara lantai sareng lantai. Lantai pvc ngonci gampang dipasang, sareng éta pas anu sampurna. Nalika masang, éta tiasa dianggo tanpa lem, anu merenah pikeun sababaraha panggunaan; sajumlah lem ogé tiasa dilarapkeun, anu ngagaduhan pangaruh pelindung ganda dina Uap-buktina sareng sambungan lantai.

Persyaratan taneuh pikeun lanté palastik ngonci sateuacan dipasang: padamelan rata kedah parantos réngsé.

Lemah taneuh: lamping jarak jauh 1m kirang ti 3mm. Taneuh kedah garing sadayana, kapok, rata sareng bersih. 

Pamasangan lanté konci PVC peryogi tipeu lantai: semén atanapi ubin keramik.

Lantai tiasa dipasang dina lantai anu aya, sapertos lantai kai, lantai linen, ubin lantai PVC, sareng sajabana, tapi henteu tiasa dipasang dina lantai anu lemes, sapertos karpét.

Alat pangwangunan pikeun pamasangan lantai konci PVC: ukuran tape, mesin motong, palu, blok sambel, lem kaca. 

Prosés pamasangan lanté konci palastik pvc: 

1. Mimiti diaspal tina juru témbok. Tempat anu sisi létah tina témbok kana témbok, kénca jurang 10mm antara témbok sareng sisi pondok papan.

2. Sejajar papan salajengna sareng sisi pondok tina papan kahiji dina sudut anu tangtu. Tempatkeun papan datar dina taneuh bari mencétan payunna. Anggo cara anu sami pikeun ngalengkepan pamasangan jajaran kahiji. Lantai kedah diteukteuk kana panjang anu pas, ngantepkeun gap 10mm ku témbok. Mimitian pamasangan jajaran salajengna ku papan sésana (langkung panjang tibatan 300mm).

3. Alignkeun létah tina papan anu munggaran tina baris anu anyar nganggo alur tina jajaran anu sateuacanna pikeun ngahontal sudut anu tangtu. Pencét papan payun sareng iklaskeun dina taneuh.

4. Align sisi pondok tina papan sareng papan anu sateuacanna dipasang dina sudut anu tangtu sareng tilep ka handap. Pastikeun posisi papan ieu kakonci sareng hiji sareng papan anu saencana.

5. Sakedik angkat papan (sasarengan sareng papan anu dipasang tina jajaran anu sateuacanna, sakitar 30mm), pencét kana baris anu sanés teras turunkeun na. Nalika tilu jajar kahiji dipasang, atur jarak antara lantai sareng témbok janten 10mm. Turutan cara di luhur pikeun neraskeun pamasangan dugi ka réngsé.

Metode pamasangan lanté konci PVC: kedah dipasang dina slot. 

Titik-titik utama konstruksi sateuacan masang lanté konci PVC:

1. Kedah aya sakitar 10 mm sendi ékspansi sakitar tembok, pipa sareng pigura panto. Pikeun kamar anu langkung ageung tina 100 méter pasagi-langkung ti 10 méter panjangna sareng lébarna, kedah aya sela ékspansi. Ninggalkeun celah anu henteu kirang ti 13 mm antara panto sareng taneuh, sareng pastikeun lawang normal sareng panto nutupna moal bosen ku taneuh.

2. Éta tiasa dianggo dina permukaan lantai semén sareng ubin keramik atanapi sub-lantai anu parantos nyusupkeun beueus. Lapisan mat-tahan lembab kedah diteundeun handapeunana.

3. Saatos produk lebet kana situs pamasangan, éta kedah ditempatkeun dina tempat anu berventilasi, backlit, sareng non-lembab. Produk kedah disimpen dina suhu kamar bari henteu muka bungkus 48 jam sateuacan dipasang.

4. Salawasna nempatkeun obyék beurat (sapertos kebat papan) dina tempat anu anjeun sambungkeun unggal waktos janten stabil.

5. jangkungna disimpen: tikar-buktina tipe konci ngonci ketebalan 1mm sareng jangkungna lantai 10.5mm, totalna 11.5mm. Pelanggan kedah leres-leres nyayogikeun 12mm numutkeun bagian kontak tina lantai gabus sareng lapangan sanés anu langkung luhur tibatan jangkungna produk réngsé, khususna tutup panto, juru, tutup pemanasan sareng detil anu henteu teratur anu sanés, anu ogé kedah diurus