sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Naha anjeun resep ngagolérkeun lantai PVC di TK?

Tampilan:79 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2019-06-03 Asalna: Situs

Lingkungan hiasan interior sapertos budak leutik penting pisan pikeun pamekaran fisik sareng méntal TK. Minangka tempat pikeun murangkalih terangeun, diajar, hirup sareng ngahibur, murangkalih nyéépkeun waktos kaseueuran waktos di TK, sareng dina bahan hiasan taman kanak-kanak, taneuhna diteundeun Daérah ageung pisan, janten pilihan bahan lantai TK penting pisan. Urang tiasa ningali yén seueur taman kanak-kanak di sakitar urang parantos milih lantai PVC. Kunaon

Barudak sacara alami energetik, sapertos luncat ka luhur sareng ka handap, lumpat sareng ngagolér di TK mangrupikeun hal anu biasa. Kadang-kadang éta malahan teu nganggo alas kaki, némpél kana lanté ku pananganna. Lantai PVC ngagaduhan konduktivitas termal anu saé, anu sacara efektif tiasa ngonci suhu permukaan sareng ngajantenkeun murangkalih kirang rawan tiris; Lantai PVC Permukaan diperlakukeun khusus pikeun maénkeun peran anti polusi, kinerja anti baktéri, nyerep épéktif sinar ultraviolét, résistansi maké anu ditingkatkeun, reureuh sepuh produk sareng gampang diberesihan; téknologi splicing seamless na nyusahkeun pikeun nyumputkeun kokotor sareng ngirangan kokotor dina lapisan lantai, ngirangan Kasempetan kacemar baktéri sareng kuman mastikeun kasihatan budak.

Lantai taman kanak-kanak TK ngagaduhan performa anti skid anu hadé, anu nyababkeun hésé pikeun barudak nincak lantai kalayan cairan; desain bantalan anu hadé sareng shock diserep sacara efektif ngirangan kasempetan murangkalih murag nalika kagiatan sareng ngirangan karusakan anu disababkeun ku aktipitas barudak. Bantosan guru sareng sepuh nyiptakeun lingkungan anu bagja sareng sehat kanggo murangkalih anu lebet ka taman.

Dina panon barudak, dunya ieu warna-warni, aranjeunna sering katarik ku sababaraha warna anu beunghar. Lantai PVC tiasa dianggo dina sababaraha warna, sareng tiasa ogé disesuaikan sareng pola anu béda sareng LOGO pikeun nyiptakeun tempat kaulinan barudak unik sorangan.