sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Nyababkeun arching na foaming tina lanté olahraga PVC sareng metode pangobatan

Tampilan:87 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2020-10-14 Asalna: Situs

Lantai PVC mangrupikeun jinis bahan hiasan lanté anu énggal, anu populér pisan di dunya ayeuna. Éta parantos lebet ka pasar Tiongkok ti mimiti taun 1980an. Sajauh ieu, éta parantos dikenal sareng dilarapkeun di lapangan ténis méja, lapangan baskét, gimnasium sareng tempat-tempat sanés di kota ageung sareng sedeng di nagara kuring. Nanging, kusabab urang henteu terang pisan ngeunaan metode konstruksi sareng detil lantai olahraga PVC, kami rugi nalika mendakan masalah. Diantarana, masalah anu langkung rawan nyaéta: henteu lami saatos réngsé konstruksi, lanténa bakal diarak sareng leueur, anu henteu ngan ukur mangaruhan kaindahanana, tapi ogé mangaruhan kahirupan jasa na, anu ngajantenkeun hariwang pisan. Janten, naha anjeun terang alesan panahan sareng palih lantai olahraga PVC? Naon anu kedah urang laksanakeun?

Sateuacan ngartos anu nyababkeun arching sareng blelling tina flooring olahraga PVC, perlu dipikaharti dina blelling and arching. Sakumaha namina nunjukkeun, blistering nujul kana penampilan blister dina lantai na Sigana tonjolan; sedengkeun panahan nyaéta Lantai ngagaduhan lekukan. Sanaos henteu atra sakumaha heureuy tina teuteup sareng karaosna, bakal aya rasa gantung nalika nincak.

1. Nyababkeun ngabuih dina lantai olahraga PVC

Sacara umum, aya dua alesan utama:

1. Utamana kusabab yayasan. Upami résistansi Uap tina basa rékayasa sipil henteu saé; flatness na hardening tina yayasan anu henteu mumpuni; yayasan henteu garing lengkep sareng kandungan cai ngaleuwihan 3%. Masalah-masalah ieu bakal nyababkeun pembuahan lantai olahraga PVC dina tahap konstruksi engké.

2. Pilihan bahan bantu, iklim, suhu sareng kontrol konstruksi henteu cekap saé. Salaku conto, leveling diri henteu garing, fouling leveling diri serius, sareng lem henteu cocog; suhu saluran konstruksi handap, kalembaban nalika prosés konstruksi tinggi, waktos tiis henteu cekap, knalpot taneuh henteu lancar, jst; Rembesan cai handapeun lantai, sareng sajabana, bakal nyababkeun lantai olahraga PVC janten gelembung.

[Rencana pangropéa] Upami aya seueur leuleuy dina lantai PVC, dasarna kedah dipasang deui. Peryogi dicatet yén upami situs pangwangunan mangrupikeun ruang tertutup kalayan kalembaban anu luhur sareng teu aya ventilasi, waktos pangeringan nyalira nyalira kedah diperpanjang. 

Kadua, anu nyababkeun panahan lanté olahraga PVC

1. Aya masalah sareng rohangan gabungan anu disayogikeun, nyaéta gabungan ékspansi teu cekap ditangtayungan, atanapi gabungan ékspansi dieusian gypsum, dempul, sareng sajabana, sahingga lantai PVC henteu tiasa dibentang nalika dipasang, anu bakal ngabalukarkeun lantai ka lengkungan;

2. Hiji masalah kajantenan nalika dipasang lanté olahraga PVC, nyaéta nalika prosés pamasangan, aya badan asing di handapeun lantai atanapi aya lantai, sareng éta masih minangka lantai kai anu padet. Duanana kaayaan ieu bakal nyababkeun lantai olahraga PVC dipasang saatos instalasi réngsé. Arching kusabab beueus.

[Rencana perawatan] Cabut papan skirting sareng simpen deui gabungan ékspansi; tambahkeun gesper dina sambungan antara kamar sareng kamar; pasang deui garis skirting, cabut moyok, dempul, sareng sajabana; buka lantai teras pasang deui; cabut lantai supados lantai rata sareng garing, Teras pasang deui lantai.

Nya, di luhur mangrupikeun alesan pikeun panahan sareng pembuangan lantai olahraga PVC. Kuring miharep sadayana tiasa ngartos sareng merhatoskeun langkung seueur nalika prosés instalasi sareng konstruksi pikeun nyingkahan masalah.

图片 3