sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Sipat baktéri tina lantai palastik PVC

Tampilan:16 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-06-24 Asalna: Situs

Lantai plastik PVC seueur dianggo dina sistem médis sareng kasehatan. Naha éta seueur dianggo dina sistem médis sareng kasehatan, sedengkeun lantai kai tradisional sareng ubin keramik henteu seueur dianggo? Nyatana, alesanana saderhana pisan, nyaéta, lantai plastik PVC ngagaduhan sipat antibakteri.

 

Dina perawatan médis, rumah sakit, klinik, perawatan manula sareng tempat-tempat sanés, kinerja antibakteri mangrupikeun indikator anu paling penting. Utamana di rumah sakit, lingkungan kuman rumit, sareng sarat pikeun lantai sareng panél témbok rélatif luhur. floors kai rawan tumuwuhna baktéri sarta mildew, nu pasti moal alus. s Pilihan. Masalah pangbadagna kalayan ubin keramik nyaeta aranjeunna teuas, leueur, sarta pajeulit dina konstruksi. Kaseueuran alat sareng perkakas penting pisan pikeun perawatan kaséhatan di rumah sakit. Seuseueurna mangrupikeun kaca, anu tiasa gampang rusak nalika diturunkeun kana taneuh. Salaku tambahan, pasien sareng manula tiasa gampang murag, janten aranjeunna ngan ukur tiasa milih anu fleksibel. Lantai palastik PVC ogé panyangga tina ragrag.

 

Kinerja antibakteri tina PVC lanté palastik teu ngan hiji omongan, tapi dirojong ku data jeung percobaan.

 

1. PVC sorangan teu boga lingkungan pikeun tumuwuhna baktéri. Kalolobaan baktéri teu boga afinitas pikeun PVC. Ayeuna, dipikanyaho yén mealworms konéng tiasa resep PVC sareng tuang PVC, tapi mustahil pikeun sato sapertos kitu muncul dina lingkungan ieu. Malah lamun aya, eta diperkirakeun yén taneuh rumah sakit bakal cukup keur mealworms konéng keur lila, tangtosna, aranjeunna geus kapanggih sarta cleaned saméméh lajeng.

 

2. PVC lanté palastik teu hidrofilik jeung teu meta jeung cai. Anjeun tiasa nyandak sapotong lanté palastik pikeun percobaan, nempatkeun lanté palastik PVC dina caina, sarta niténan yén aya dasarna euweuh parobahan dina lanté plastik PVC sanggeus sababaraha poé.

 

3. Anu leuwih penting nyaéta laporan tés. Ayeuna, aya sababaraha lembaga tés mikrobiologis di nagara éta, sadayana gaduh laporan tés anu aya hubunganana. Sami bener keur floors. Ku alatan éta, pabrik lantai plastik PVC biasa bakal ngalaksanakeun tés. Laporan tés jelas nunjukkeun parameter indéks kinerja antibakteri. , Data moal faked.

 

4. Anu paling langsung nyaéta aplikasi kasus. Salami éta tempat médis, naha éta aula, bangsal, bedah, koridor, jeung sajabana, PVC flooring plastik dipaké, nu ogé nembongkeun kinerja PVC flooring plastik.