sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Kaunggulan lanté konci PVC

Tampilan:48 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-04-13 Asalna: Situs

Dina hartos anu lega, lantai PVC mangrupikeun kulawarga ageung tina sababaraha jinis, kalebet kulit lantai, lantai plastik rumah tangga, lantai plastik komérsial, lantai perekat diri PVC, lantai ngonci PVC, lambar PVC biasa, sareng sajabana Diantara kategori ieu, anu paling merenah pikeun paving bumi mangrupikeun lantai koncina. Hayu urang tingali alesan:

Kualitas luhur sareng panangtayungan lingkungan

Dina produksi lantai konci PVC, téknologi mencét diadopsi, teu peryogi lem nalika diaspal, sareng hubungan anu caket antara lantai tiasa dianggo pikeun nyegah sékrési zat ngabahayakeun sapertos formaldehida tina sumberna. Saatos lanté konci kabentuk, strukturna sempit, sareng pangaruh ékspansi termal sareng kontraksi tiasa dianggurkeun, sareng éta ngagaduhan umur jasa anu panjang.

Pinuh ku high-end

Pilem kembang lanté konci PVC ngadopsi téknologi percetakan definisi tinggi, naha éta sisikian kai tiruan, sisikian batu atanapi sisikian karpét, éta tiasa ngahontal kasatiaan warna anu luhur sareng pola anu hipu. Ukuran lanté koncina ogé caket pisan kana lantai kai anu biasa ditampi, ubin keramik, sareng lantai marmer. Saatos permukaan lantai timbul, épék damel sacara umum bakal langkung luhur. Tina pangaruh paving, sesah pikeun anu sanés propésional pikeun ngaidentipikasi naha éta téh lantai konci PVC. Éta tiasa pinuh nembongkeun kahaneutan sareng kalembutan tina lantai kai; kabersihan sareng kualitas lantai ubin; sareng suasana sareng méwah lantai marmer!

Gampang pikeun masang

Dina prosés paving lanté konci PVC, henteu kedah ngadamel lapisan kandel mortir semén sapertos jubin atanapi lantai marmer, sareng henteu kedah ngaspal téel sapertos lantai kai, salami taneuhna rata, éta tiasa langsung trotoar. Aya kuncén dina unggal lantai, anu tiasa nyambung sareng pageuh. Salami pakakas paving saderhana diperyogikeun dina paving, sendi di antara lantai anu kedap saatos diaspal! Teu aya cai anu tiasa ngembur!

Pangropéa minimal

Permukaan lantai konci PVC mangrupikeun lapisan tahan maké UV, anu ngagaduhan tahan noda anu saé pisan. Éta moal kagores dina panggunaan sapopoé. Sami sapertos lantai ubin, anjeun ngan ukur peryogi sapu atanapi pel pikeun meresihan nalika aya kokotor. Aya pantang dina panggunaan lantai naon waé. Sami-sami waé nganggo ubin keramik sareng lantai marmer, urang kedah nyingkahan palu sareng obyék atos sanés. Nalika ngagunakeun lanté kai, urang kedah nyingkahan kontak tina kuntung roko sareng lampu-lampu sareng seuneu gelap sanésna; nalika nganggo konci PVC Dina prosés lantai, hindarkeun gambaran péso anu ngahaja.

Kauntungan harga ageung

Harga lantai konci PVC ngagaduhan kaunggulan anu jelas dibandingkeun sareng lantai kai padet, ubin keramik, lantai marmer, sareng sajabana Ieu sabab henteu kedah mésér sajumlah ageung kai mahal sapertos lantai kai padet dina prosés produksi; éta henteu meryogikeun prosés Produksi anu rumit; teu kedah mésér batu mahal sareng téhnik ngolah rumit sapertos lantai marmer.

Lantai konci PVC parantos kéngingkeun tingkat penetrasi anu luhur di mancanagara, tapi éta tetep hal anu énggal dina pasar pamutahiran bumi domestik. Sagala hal anu anyar bakal ditaroskeun mimiti, sababaraha laun bakal ngaleungit dina sora mamang, sedengkeun anu sanésna bakal berkembang sareng tuwuh dina sora ragu, sareng akhirna mingpin tren anu anyar. Lantai konci PVC kualitas luhur sareng harga murah, saluyu sareng kaayaan objektif pasar pamutahiran bumi; ngagunakeun résin panyalindungan lingkungan héjo anu tiasa diperbarui salaku bahan utami, séhat sareng ramah lingkungan.

08