sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Kaunggulan tina lantai olahraga karét kabugaran

Tampilan:85 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-04-13 Asalna: Situs

Nalika milih lantai, perlu netelakeun tujuan utama sareng nganggo adegan lantai, khususna pilihan lantai karét olahraga. Sipat fisik sareng kimia produk, umur jasa sareng penampilan produk, sareng sarat sareng fungsi sanésna kedah diklarifikasi.

Lantai karét olahraga: lanté anu didamel tina partikel karét sintétik sareng bahan polimérna. Utamana dipaké pikeun: jalur luar, flyover luar, gimnasium jero ruangan, pusat kabugaran sareng tempat sanés anu patalimarga ageung, ogé TK, sakola, tempat kaulinan sareng tempat olahraga sanésna.

Lantai olahraga karét biasana ngagaduhan peran nyerep shock, non-slip, sareng insulasi sora. Éta ogé ngagaduhan fungsi nahan seuneu, tahan maké, antistatik, tahan korosi, sareng gampang dibersihkeun.

Babandingan lantai olahraga karét sareng lantai séjén

A. Dibandingkeun sareng kai: nyerep shock, tahan seuneu, tahan cai, antistatik, sareng tahan korosi;

B. Dibandingkeun sareng batu: henteu dieunakeun, nyerep shock, insulasi sora, élastisitas anu saé, anti statis, konstruksi anu kawilang saderhana sareng merenah;

C. Dibandingkeun sareng PVC: nyerep shock, tahan tahan, sareng henteu dieunakeun. 

Diantarana, lantai karét olahraga sareng lantai plastik PVC seueur dianggo dina tempat olahraga. Nalika milih antara dua, perhatoskeun bédana ieu

1. Komposisi sareng prosés produksi bénten-bénten: lantai olahraga karét dibagi janten homogén sareng hétérogén. Lantai karét homogén nuduhkeun lantai anu didamel tina vulkanisir lapisan tunggal atanapi struktur multi-lapisan kalayan warna sareng komposisi anu sami dumasar kana karét alam atanapi karét sintétik; lantai karét non-homogén nuduhkeun lantai dumasar kana karét alam atanapi karét sintétik. 

2. Béda warna: Hésé pikeun warna olahraga lantai karét, sabab karét ngagaduhan warna nyerep anu kuat, janten kaseueuran lantai karét ngagaduhan warna hiji; sareng lantai PVC ngagaduhan seueur warna, anu tiasa digabungkeun sakahayangna, anu tiasa masihan désainer langkung seueur Pilihan. 

3. Aya bénten dina kasusah pamasangan: Lantai PVC langkung énténg dina tékstur sareng merenah sareng gancang dipasang; lantai karét beurat sareng pamasangan langkung beurat. Sumawona, cara masang lantai karét langkung ketat. Upami padamelna henteu leres, gelembung bakal muncul, sareng sarat pikeun pondasi leveling diri langkung sampurna, upami henteu cacat tina lapisan dasar bakalan kaleuleuwihi.

4. Aya bénten-bénten paménta pasar sareng panyalindungan kasalametan: lantai olahraga karét ngan ukur dianggo di sababaraha tempat anu luhur kusabab harga na luhur, sareng ruang lingkupna relatif leutik; sedengkeun lantai PVC seueur dianggo kusabab kinerja biaya super tinggi na sareng gaduh poténsi pasar anu ageung. Nanging, lantai karét ngagaduhan résistansi abrasi anu langkung kuat sareng unik dina nyerep shock sareng perlindungan kaamanan. Hal ieu dianggo dina jalur luar, flyover luar, gym, pusat kabugaran sareng tempat sanés anu patalimarga tinggi, ogé taman kanak-kanak, sakola, tempat kaulinan, jalur karéta, wadah, Dek kapal henteu sampurna.

05-2

0505