sadaya Kategori
EN

wartos

wartos

Imah>wartos

Analisis kaunggulan tina lantai PVC

Tampilan:69 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2020-07-13 Asalna: Situs

Kalayan pangembangan anu kuat dina pasar lantai PVC sareng naékna sababaraha proyék rékayasa domestik, lantai PVC ogé parantos dikenal ku konsumén. Janten naon kaunggulanana?

 

1. Régenerasi panyalindungan lingkungan

 

Lantai plastik ayeuna mangrupikeun hiji-hijina bahan anu tiasa diperbarui dina bahan hiasan lantai, sareng éta ogé nyumponan sarat pikeun pangembangan berkelanjutan di jaman ayeuna. Pagelaranana mantep pisan sareng moal kapang tina kusabab cuaca baseuh, atanapi retak kusabab cuaca garing.

 

2. Konduktivitas termal

 

Konduktivitas termal tina lantai plastik langkung saé, sareng dissipasi panas langkung seragam, koefisien ékspansi termal alit sareng stabil. Di Éropa sareng Amérika Serikat, dimana pemanasan lantai seueur dianggo, lantai plastik mangrupikeun pilihan kahiji, anu cocog pisan pikeun dianggo di bumi, khususna di daérah anu tiis.

 

3. Pola seueur

 

Aya seueur pola opsional, sapertos pola karpét, pola batu, pola lantai kai, sareng sajabana, bahkan tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pangguna. Garisna réalistis sareng éndah, kalayan aksésoris warna-warni sareng corétan hiasan, anu tiasa ngagabungkeun pikeun nyiptakeun pangaruh hiasan anu éndah.

 

4. Sipat baktéri

 

Beungeut lanté palastik parantos diubaran ku perlakuan antibakteri khusus, sareng lantai luhur ogé bakal nambihan agén antibakteri. Tiasa maéhan kaseueuran baktéri sareng ngahambat baranahan baktéri.

 

5. waterproof na Uap buktina

 

Kusabab komponén utama lanté palastik nyaéta résin vinil, éta henteu gaduh kaitan pikeun cai, janten sacara alami henteu sieun ku cai, salami lantai na henteu lami dirobih, éta moal ruksak; sareng éta sacara efektif tiasa nyegah jamur disababkeun ku kalembaban anu luhur.

 

6. Super anti selip

 

Lapisan tahan maké dina permukaan lantai palastik ngagaduhan pangaruh anu henteu dieunakeun. Teu gampang turun dina kaayaan cai dina permukaan. Beuki cai akumulasi, langkung saé pangaruh anti selip. Maka, éta seueur dianggo di tempat-tempat anu sarat kaamanan umum tinggi, sapertos rumah sakit, sakola, sareng stasiun karéta.

 

7. Super maké-tahan

 

Lantai palastik ngagaduhan lapisan tahan maké anu transparan khusus anu diolah ku téknologi luhur. Lapisan super tahan kaén sareng pangobatan permukaan khusus ngajamin résistansi maké anu hadé pikeun bahan taneuh. Kandel sareng kualitas lapisan anggo langsung nangtoskeun umur jasa. Hasil tés standar nunjukkeun yén taneuh lapisan ngagem kandel 0.55mm tiasa dianggo langkung ti 10 taun dina kaayaan normal, sareng lapisan ngagem kandel 0.7mm cekap langkung ti 15 taun, janten super kuat sareng ageman tahan

 

8. élastisitas tinggi sareng résistansi dampak super

 

Lantai palastik ngagaduhan tékstur anu lemes, janten ngagaduhan élastisitas anu saé. Malah dina pangaruh obyék beurat, éta ngagaduhan pamulihan elastis anu saé, sareng lantai coiled ngagaduhan élastisitas anu langkung saé. Raos sampéan anu raoseun disebat "emas taneuh lemes lemes". Lantai palastik tiasa ngirangan karusakan taneuh kana awak manusa sareng tiasa ngébréhkeun pangaruhna dina sampéan, janten khususna umum di lapangan olahraga.

 

9. Tukang seuneu

 

Indéks seuneu tina lanté plastik tiasa ngahontal tingkat B1, sareng kinerja seuneu henteu kadua tina batu. Dibandingkeun sareng lanté biasa, lantai plastik téh tahan seuneu; sareng haseup anu dihasilkeun ku lanté anu bermutu tinggi nalika pasif hurung pasti moal ngarugikeun awak manusa sareng moal ngahasilkeun gas beracun sareng ngabahayakeun anu nyababkeun napas.

 

10. Serepan sora sareng réduksi noise

 

Lantai plastik ngagaduhan pangaruh nyerep sora anu teu tiasa dibandingkeun sareng bahan lantai biasa, dugi ka 20 desibel, janten pasar anu penting pikeun lantai plastik di lingkungan anu meryogikeun katenangan, sapertos perpustakaan sakola, ruang kuliah, sareng bioskop.

 

11. Instalasi gancang sareng konstruksi

 

Upami pangaruh gabunganna saé, tapi pangwangunanna rumit sareng sesah, éta moal jalan. Pamasangan sareng pangwangunan lanté palastik gancang pisan. Éta henteu peryogi mortir semén anu biasa dianggo. Lingkungan kalayan kaayaan pondasi anu saé ngan ukur kedah dihijikeun sareng perekat lantai anu ramah lingkungan khusus.

 

12. Pangropéa gampang

 

Pangropéaan lanté palastik tiasa nyarios pikaresepeun pisan sareng saderhana, sareng kokotor sareng barang-barang anu dipaling tiasa diberesihan ku pel sareng rag. Upami anjeun hoyong ngajaga pangaruh anu awét sareng ngagurilap tina lantai, anjeun ngan ukur kedah lilin sacara teratur pikeun pangropéa, sareng waktos pangropéa langkung handap tibatan lanté anu sanés.