sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Kotak Interlocking

Lantai vinil leupas leupas
Gampang dipasang, ngagentos sareng dipiceun
Cocog pikeun aplikasi komérsial tugas beurat: ritel, gim, hiburan

Kotak genténg

● Generasi anyar genténg looselay anu tiasa dicabut

● Renovasi gampang: pamasangan looselay

● Henteu immobilisasi jalur produksi, henteu kaleungitan omzet

● Résistansi tinggi pikeun patalimarga 

● Palett warna idéal pikeun nyiptakeun zona sareng daérah kaamanan


COLOR
Kotak Eco
epolusi
batu
kayu
  • 0275 Héjo Héjo

  • 0276 Coklat

  • 0277 Grey

  • 0278 Héjo poék

  • 0279 Beige

  • 0280 Hideung

  • 0281 Jeruk Sedeng

  • 0284 Oranyeu

  • 0285 beureum beureum

  • 0287 Héjo Lampu

  • 0290 Langit Biru

  • 0291 Blue

video

ngundeur
INQUIRE
nyarankeun