sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Olahraga>Olahraga Interlocking>Modular Sports Tiles

Lantai Olahraga
Kotak Olahraga Modular

Daptar aplikasi
baskét
tenis
Acar
Papan ngacak
futsal
Multi-Sport Game Court
TEKNIK DATAS
nu ngeunaan jeung susunan Modular Sports Tiles
Jumlah ketebalan 14.7mm
Lebar ubin 302 mm
Panjang ubin 302 mm
total beurat Tingali kana lembar data téknis

  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Aman, Desain Nyerep Shock
Durability luar biasa
Precision Ngonci System

Topflor outdoor court tile was designed and developed for outdoor multi-sport applications. The innovative tile design and our unique ten-point locking system creates a seamless playing surface that allows for consistent ball bounce and response and unmatched playability.

Tinjauan-1

kelir
  • undefined

    hideung

  • undefined

    biru

  • undefined

    Burgundy

  • undefined

    poék Héjo

  • undefined

    emas

  • undefined

    hejo

  • undefined

    Grey

  • undefined

    Héjo Caang

  • undefined

    oranyeu

  • undefined

    Mutiara bodas

  • undefined

    wungu

  • undefined

    beureum

  • undefined

    langit Blue

  • undefined

    koneng

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *