sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Olahraga>Olahraga Interlocking

Lantai pengadilan modular
Nyerep, kinerja nyerep shock anu saé
Basajan dipasang, bersih, ngangkut sareng nyimpen

Olahraga Interlocking

● Ukuran: 6 "x 36" (15.24cm x 91.44cm)

● Ketebalan: 10mm

● Cocog pikeun panggunaan multisports nyaéta baskét, voli, futsal, badminton, gym ...

● Sistem waterproof

● Nyerep sora ngeunaan 18dB

● Underlayment bantalan pikeun langkung nyerep shock

● Glueless sareng sistem interlocking nangtung 


COLOR
kelir
  • 2501

  • 2502

  • 2503

  • 2504

  • 2505

  • 2506

  • 2507

  • 2508

  • 2509

  • 2510

  • 2511

  • 2512

  • 2513

  • 2514

  • 2515

  • 3001

  • 3002

  • 3003

  • 3004

  • 3005

  • 3006

  • 3007

  • 3008

  • 3009

  • 3010

  • 3011

  • 3012

  • 3013

  • 3014

  • 3015

video

ngundeur
INQUIRE
nyarankeun