sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Olahraga>Olahraga Interlocking>Interlocking Sports

Lantai Olahraga
Olahraga Interlocking

Daptar aplikasi
Olahraga indoor
Tempat pitnes
rohang di jero taneuh
pabrik
Écéran
kantor
TEKNIK DATAS
nu ngeunaan jeung susunan Olahraga Interlocking
Jumlah ketebalan 6mm, 10mm
Lebar ubin 152.4 mm
Panjang ubin 914.4 mm
total beurat Tingali kana lembar data téknis
  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Lantai pengadilan modular
Nyerep, kinerja nyerep shock anu saé
Basajan dipasang, bersih, ngangkut sareng nyimpen

Interlocking Sports is a two layers interlocking loose lay vinyl tile with PUR surface treatment, 6mm & 10mm thick with hidden interlock system, abrasion Group T. This is available in 100+ trendy designs, it is ideal for high traffic areas in Indoor Sports, Gym, Basement, Factory, Retail, Office, etc.

Overview-Interlocking

kelir
  • 7239-14B

    7239-14B

  • 18016-1

    18016-1

  • 18025-1B

    18025-1B

  • 3685-3

    3685-3

  • 3678-1

    3678-1

  • 1009-5B

    1009-5B

  • 2172-1

    2172-1

  • 11002-13

    11002-13

  • 13017

    13017

  • 13015-1

    13015-1

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *