sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Vinil homogén>Crystal

Lantai Komérsial
kiristal

Daptar aplikasi
Palayanan Kaséhatan
pendidikan
Kantor
rineh
Écéran
Wangunan umum
TEKNIK DATAS
nu ngeunaan jeung susunan Lantai Homogén
Jumlah ketebalan 2.0 mm
Lebar gulungan 2 m
Panjang gulung 20 m
total beurat 2950 g / m2


  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Vinil homogén premium
Perlakuan anu diperkuat PUR
Tahan suku beurat sareng jalan kaluar beban

Crystal is a durable, multi-purpose homogeneous vinyl flooring with non-directional designs. lt is an ideal solution for heavy traffic areas such as healthcare, education, retail, offices and public buildings. Crystal has a surface treated with PUR reinforcement, which means no wax and no polish for life and excellent life cycles costs.The PUR also provides a good base for future maintenance procedures.

Overview-Crystal

kelir
  • 2701

  • 2702

  • 2703

  • 2704

  • 2705

  • 2706

  • 2707

  • 2708

  • 2709

  • 2710

  • 2711

  • 2712

  • 2713

  • 2714

  • 2715

  • 2716

  • 2717

  • 2718

  • 2719

  • 2720

  • 2721

  • 2722

  • 2723

  • 2724

  • 2725

  • 2726

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *