sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Vinil homogén

Vinil homogén premium
Perlakuan anu diperkuat PUR
Tahan suku beurat sareng jalan kaluar beban

kiristal

● résistansi abrasi pangsaéna

● Perlakuan permukaan PUR, gampang pangropéa béaya rendah

● Lilin Nox pikeun hirup & tahan noda tinggi

● Jero pola anu luar biasa

● Kinerja luar biasa

● Restorasi permukaan unik


COLOR
kelir
  • 2701

  • 2702

  • 2703

  • 2704

  • 2705

  • 2706

  • 2707

  • 2708

  • 2709

  • 2710

  • 2711

  • 2712

  • 2713

  • 2714

  • 2715

  • 2716

  • 2717

  • 2718

  • 2719

  • 2720

  • 2721

  • 2722

  • 2723

  • 2724

  • 2725

  • 2726

video

ngundeur
INQUIRE
nyarankeun