sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Vinil homogén

Vinil homogén premium
Awét sareng tahan corétan
Lalu lintas tinggi disatujuan

standar

● Cocog pikeun patalimarga normal dugi sedeng

● Perlakuan permukaan PUR pikeun gampang diropeaan

● Pisan awét sareng tahan ka anggo, kokotor sareng abrasi

● Palét tina 18 warna pikeun kabébasan desain


COLOR
kelir
  • 3101

  • 3102

  • 3103

  • 3104

  • 3105

  • 3106

  • 3107

  • 3108

  • 3109

  • 3110

  • 3111

  • 3112

  • 3113

  • 3114

  • 3115

  • 3116

  • 3117

  • 3118

video

ngundeur
INQUIRE
nyarankeun