sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Vinil homogén> Évolusi

Lantai Komérsial
epolusi
Daptar aplikasi
Palayanan Kaséhatan
pendidikan
Kantor
rineh
Écéran
Wangunan umum
TEKNIK DATAS
nu ngeunaan jeung susunanLantai Homogén
Jumlah ketebalan2.0 mm
Lebar gulungan2 m
Panjang gulung24 m
total beurat2950 g / m2


  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Vinil homogén inovatif
Desain non-arah
Cocog pikeun rumah sakit, perawatan yuswa, perdagangan

Évolusi nyaéta awét, multi-tujuan lantai vinyl homogen kalayan desain non-arah. Éta mangrupikeun solusi idéal pikeun daérah lalu lintas beurat sapertos kasehatan, pendidikan, ritel, kantor sareng gedong umum. Évolusi ngagaduhan permukaan anu dirawat kalayan tulangan PUR, anu hartosna henteu aya lilin sareng henteu ngagosok pikeun kahirupan sareng biaya siklus kahirupan anu saé. PUR ogé nyayogikeun dasar anu saé pikeun prosedur pangropéa ka hareup.

Tinjauan-Evolusi

kelir
  • EL-0201

  • EL-0203

  • EL-0204

  • EL-0205

  • EL-0207

  • EL-0211

  • EL-0225

  • EL-0264

  • EL-0321

  • EL-0365

  • EL-1001

  • EL-1002

  • EL-1003

  • EL-1004

  • EL-1005

  • EL-1006

  • EL-1007

  • EL-1008

  • EL-1009

  • EL-1010

  • EL-1011

  • EL-1012

  • EL-1013

  • EL-1014

  • EL-1015

  • EL-1016

  • EL-1017

  • EL-1018

  • EL-1019

  • EL-1020

  • EL-1021

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *