sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Vinil homogén>Extra

Lantai Komérsial
tambahan

Daptar aplikasi
Palayanan Kaséhatan
pendidikan
Écéran
Kantor
industri
Wangunan umum
TEKNIK DATAS
nu ngeunaan jeung susunanLantai Homogén
Jumlah ketebalan2.0 mm
Lebar gulungan2 m
Panjang gulung20 m
total beurat2950 g / m2



  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Lantai homogén
Résistansi kimia anu luar biasa
Lalu lintas tinggi disatujuan

Extra is a durable,multi-purpose homogeneous vinyl flooring with non-directional designs. It is an ideal soluiton for heavy traffic areas such healthcare, education, retail, offices and public buildings. Extra has a surface treated with PUR reinforcement, which means no wax and no polish for life and excellent life cycles costs. The PUR also provides a good base for future maintenance procedures.

Tinjauan-Tambahan

kelir
  • 4401

  • 4402

  • 4403

  • 4404

  • 4405

  • 4406

  • 4407

  • 4408

  • 4409

  • 4410

  • 4411

  • 4412

  • 4413

  • 4414

  • 4415

  • 4416

  • 4417

  • 4418

  • 4419

  • 4420

  • 4421

  • 4422

  • 4423

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *