sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Vinil homogén

Lantai homogén
Résistansi kimia anu luar biasa
Lalu lintas tinggi disatujuan

tambahan

● Lapisan maké transparan PVC murni

● Résistansi abrasi pangsaéna

● Pangropéa gampang, lilin nox pikeun hirup & tahan noda tinggi

● Stabilitas dimensi unik


COLOR
kelir
  • 4401

  • 4402

  • 4403

  • 4404

  • 4405

  • 4406

  • 4407

  • 4408

  • 4409

  • 4410

  • 4411

  • 4412

  • 4413

  • 4414

  • 4415

  • 4416

  • 4417

  • 4418

  • 4419

  • 4420

  • 4421

  • 4422

  • 4423

video

ngundeur
INQUIRE
nyarankeun