sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Vinil homogén

Lantai homogén kompak
Fungistatik sareng bakteriostatik
Cocog sareng daérah patalimarga anu luhur

Prima

● résistansi abrasi pangsaéna

● Pangropéa gampang, résistansi noda tinggi

● Henteu kedah ngagosok atanapi lilin

● PUR dikuatkeun Pangropéa lowcost gampang


COLOR
kelir
  • 2801

  • 2802

  • 2803

  • 2804

  • 2805

  • 2806

  • 2807

  • 2808

  • 2809

  • 2810

  • 2811

  • 2812

  • 2813

  • 2814

  • 2815

  • 2816

video

ngundeur
INQUIRE
nyarankeun