sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Vinil homogén> Prima

Lantai Komérsial
Prima

Daptar aplikasi
Palayanan Kaséhatan
pendidikan
Kantor
rineh
Écéran
Wangunan umum
TEKNIK DATAS
nu ngeunaan jeung susunanLantai Homogén
Jumlah ketebalan2.0 mm
Lebar gulungan2 m
Panjang gulung20 m
total beurat2950 g / m2


  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Lantai homogén kompak
Fungistatik sareng bakteriostatik
Cocog sareng daérah patalimarga anu luhur

Prima mangrupikeun awét, lantai vinyl homogen multi-tujuan kalayan desain non-arah. Éta mangrupikeun solusi idéal pikeun daérah lalu lintas beurat sapertos kasehatan, pendidikan, ritel, kantor sareng gedong umum. Prima ngagaduhan permukaan anu dirawat kalayan tulangan PUR, anu hartosna henteu aya lilin sareng henteu ngagosok pikeun kahirupan sareng biaya siklus kahirupan anu saé. PUR ogé nyayogikeun dasar anu saé pikeun prosedur pangropéa ka hareup.

Tinjauan-Prima

kelir
  • 2801

  • 2802

  • 2803

  • 2804

  • 2805

  • 2806

  • 2807

  • 2808

  • 2809

  • 2810

  • 2811

  • 2812

  • 2813

  • 2814

  • 2815

  • 2816

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *