sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Vinil homogén

Lantai kamar bersih
Lalawanan kana noda sareng goresan
Warna 16 sayogi

kontrak

● résistansi abrasi pangsaéna

● Perlakuan permukaan PUR, pangropéa gampang

● Henteu kedah pikeun Polandia atanapi lilin sareng tahan noda tinggi

● Palét tina 16 warna pikeun kabébasan desain


COLOR
kelir
  • 1501

  • 1502

  • 1503

  • 1504

  • 1505

  • 1506

  • 1507

  • 1508

  • 1509

  • 1510

  • 1511

  • 1512

  • 1513

  • 1514

  • 1515

  • 1516

video

ngundeur
INQUIRE
nyarankeun