sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Vinil homogén> Kontrak

Lantai Komérsial
kontrak

Daptar aplikasi
Palayanan Kaséhatan
pendidikan
Kantor
rineh
Écéran
Wangunan umum
TEKNIK DATAS
nu ngeunaan jeung susunanLantai Homogén
Jumlah ketebalan2.0 mm
Lebar gulungan2 m
Panjang gulung20 m
total beurat2950 g / m2


  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Lantai kamar bersih
Lalawanan kana noda sareng goresan
Warna 16 sayogi

Kontrak nyaéta awét, multi-tujuan lantai vinyl homogen kalayan desain non-arah. Éta mangrupikeun solusi idéal pikeun daérah lalu lintas beurat sapertos kasehatan, pendidikan, ritel, kantor sareng gedong umum. Kontrak ngagaduhan permukaan anu dirawat kalayan tulangan PUR, anu hartosna henteu aya lilin sareng henteu ngagosok pikeun kahirupan sareng biaya siklus kahirupan anu saé. PUR ogé nyayogikeun dasar anu saé pikeun prosedur pangropéa ka hareup.

Ihtisar-Kontrak

kelir
  • 1501

  • 1502

  • 1503

  • 1504

  • 1505

  • 1506

  • 1507

  • 1508

  • 1509

  • 1510

  • 1511

  • 1512

  • 1513

  • 1514

  • 1515

  • 1516

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *