sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Véteri Héterogen>Nature

Lantai Komérsial
alam

alam

●Resistant to scuffs, scratches and stains

Gampang ngabersihan jeung miara

Penampilan anu langgeng


  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Panutup lantai vinil multilayér
Cocog pikeun kasehatan, pendidikan, kantor sareng ritel
Vérsi akustik sadia

Nature heterogeneous vinyl flooring offers good resistance to indentation, abrasion and tearing. With a range of designs that provide outstanding creative opportunities, it is ideal for high-traffic areas in healthcare, education, offices, leisure, retail and public building.

Mangpaat permukaan tina perlakuan UV hartina euweuh lilin jeung euweuh Polandia pikeun hirup. Ogé merlukeun kirang cai jeung detergents pikeun beberesih, nyadiakeun kauntungan jelas boh lingkungan jeung biaya siklus hirup.

Overview-Nature

kelir
  • 0402 Lampu

  • 0403 Madu

  • 0503 Madu

  • 0504 Cream

  • 0505 Coklat

  • 0506 Exotic

  • 0801 Sable

  • 0802 Héjo Héjo

  • 0804 Batu Tulis

  • 0805 Coklat

  • 0806 Anthracite

  • 0807 Konéng

  • 0808 Ocre

  • 0809 liat

  • 0810 Jahé

  • 0811 Calaite

  • 0901 Hideung

  • 0902 Rustic

  • 0903 Beige

  • 0904 Yuda

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *