sadaya Kategori
EN

Imah>produk>Lantai Komérsial>Véteri Héterogen> Stella

Lantai Komérsial
Stella

Stella

● Performa akustik anu saé

● Abrasion luar biasa sareng résistansi goresan

● Pangropéa anu gampang, henteu aya lilin pikeun hirup & tahan noda anu luhur

● Pangropéa anu hemat biaya


  • IHTISAR

  • kelir

  • video

  • dokumén

  • TAROS KAMI

  • nyarankeun

IHTISAR

Panutup lantai vinil multilayér
Henteu aya lilin sareng henteu ngagosok pikeun hirup
Rentang warna anu lega sareng desain anu serbaguna

Lantai vinyl hétérogén Stella nawiskeun sipat akustik anu saé ditambah résistansi anu hadé pikeun indentation, abrasion sareng tearing. Kalayan sajumlah desain anu nyayogikeun kasempetan kreatif anu luar biasa, éta idéal pikeun daérah anu lalu lintas tinggi dina pendidikan, kasehatan, kantor, luang sareng ritel.

Mangpaat permukaan tina perlakuan UV hartina euweuh lilin jeung euweuh Polandia pikeun hirup. Ogé merlukeun kirang cai jeung detergents pikeun beberesih, nyadiakeun kauntungan jelas boh lingkungan jeung biaya siklus hirup. Stella ogé sayogi dina versi akustik.

Tinjauan-Stella

kelir
  • 3701

  • 3702

  • 3703

  • 3704

  • 3705

  • 3706

  • 3707

  • 3708

  • 3709

  • 3710

  • 3711

  • 3712

  • 3713

  • 3714

  • 3715

  • 3716

video

dokumén
TAROS KAMI
ngaran *
telepon *
Surélék *
pausahaan
Message *